UKEN SOM GIKK!

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG:

Er blogginnlegget hvor jeg forteller om at vi har fått vite datoen gutten vår skal komme til verden. Du kan lese det HER! Det er UNDER en måned til nå. Kan nesten ikke tro det. Etter vi fikk datoen denne uken har jeg virkelig fått merke hvor mye Fredrik gleder seg! Det gjør meg så lykkelig å se hvor utrolig mye han gleder seg til å bli pappa igjen. Det betyr så ubeskrivelig mye å se, han viser det på så mange fine måter. Og nå er det faktisk bare et par uker til vi skal på forundersøkelse på sykehuset også, det blir siste besøket på sykehuset før vi skal dra dit med fødebagen!

UKENS BESTE INNKJØP:

Ingen tvil om at det er uroen til babyen! FOR et godt kjøp det var. Jeg har fått masser av spørsmål om hvor jeg har kjøpt den, og den har jeg bestilt på etsy.com – Er rett og slett dødsfornøyd! Det var 6 ukers leveringstid, men definitivt verdt å vente på. 


UKENS GLEDER SEG TIL:

Jeg føler jeg stadig vekk skriver at jeg gleder meg til den samme tingen, men sånn er det når moren min har en del muligheter til å besøke barnebarnet sitt i Larvik! Mamma kommer igjen i morgen, nå er det jo riktig nok noen uker siden sist. Det går gjerne noen uker mellom hver gang, men hun prioriterer virkelig å få tilbrakt tid med barnebarnet sitt. Min pappa har dessverre ikke de samme mulighetene til det, men han skulle også få til en tur hit før lillebror kommer. Vi finner på så mye gøy når hun er her! Gleder oss veldig ♥

UKENS TANKE:

Hvordan i alle dager er det å ikke være gravid? Nei, helt alvorlig talt: Nå mener jeg det faktisk. Jeg tror jeg har glemt hvordan det er å ikke være gravid. Kroppen må jo føles helt utrolig.. Lett? Denne uken fant jeg igjen det aller første magebildet tatt dette svangerskapet, fra graviduke 9/10. Kjente meg skikkelig oppblåst i starten av svangerskapet, det har jeg gjort i starten av begge graviditetene. Bare jeg har spist et rundstykke har magen sett helt enorm ut!

Noen dager følte jeg at jeg så skikkelig synlig gravid ut – Men det ser jeg jo nå at jeg absolutt ikke var! Hvordan skal det bli å ikke ha mage lenger? Bare tanken er rar!


UKENS ØYEBLIKK:

I dag tidlig klarte jeg å sovne på sofaen her i stuen.. Fredrik og Leo herjet rundt meg, men trøttheten tok meg igjen og jeg ble liggende rett ut på sofaen og så sovnet jeg plutselig. Fredrik hadde ikke samvittighet til å vekke meg, og lot meg sove – men jeg tror jeg gikk glipp av et øyeblikk jeg virkelig hadde likt å få med meg! Når jeg sov på sofaen hadde Leo nemlig kommet krypende bort til meg, satt seg foran meg, for å så si “A mamma”? i en spørrende tone. Så hadde han strøket meg på kinnet, før han hadde veltet seg ut av sofaen bort til lekene sine igjen. Haha, Fredrik hadde bare sittet igjen helt forfjamset!

Det har virkelig vært en fin uke, og vi har vært så heldige med været! Det har ikke føltes ut som september i det hele tatt. Nesten litt sommer! Nå håper vi på en ny enda bedre uke – jeg gleder meg så mye allerede nå til å dele den med dere. God klem!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg