DEN NYE FAVORITTEN!

Sponset innhold

Barn lærer best når de får leke og utfolde seg i sitt eget tempo, på sin egen måte. Her har dere Leo sin nye bestevenn og favoritt-leke!

Vi vet jo hvor viktig lek er for barnets utvikling, derfor er det så utrolig morsomt å finne leker som barnet har ekstra stor glede av! Jeg husker enda mine favorittleker fra barndommen, og hvordan jeg alltid dro de med meg over alt hvor jeg gikk. I sengen min når jeg sov om natten, og ved siden av meg i bilen med eget setebelte på. Det er kanskje lett å glemme at det man ser tilbake på som “bare lek og moro” fra barndommen, egentlig er så mye mer enn bare det!

“Laugh and learn” bamsen fra Fisher Price har vært favoritten til Leo helt siden vi fikk den i hus. Denne leken er beregnet for barn fra 6 til 36 måneder, og læreinnholdet endres ettersom barnet vokser! Den har 3 nivåer, hvorav det første er fra 6 måneders alder og har fokus på de første ordene, morsomme lyder, og enkle sanger. Barnet kan trykke på valpens kroppsdeler for å høre og utforske. Nivå 2 er fra 12 måneder og utover, og oppfordrer til videre læring og utvikling med lek og sang på et litt høyere nivå. Dette nivået påvirker blant annet også til å få barnet til å finne og identifisere farger og kroppsdeler!
Nivå 3, som er det siste nivået, er beregnet fra 18 måneder og utover. På dette stadiet er lekebamsen mer som en ny lekevenn for barnet, valpen oppmuntrer og oppfordrer til fantasilek, klemmer, og vennskap.

Nivåene endrer du kjapt ved å klikke på bamsens høyre fot. Så enkelt! Dette er med andre ord en leke man kan ha lenge, og som barnet har like stor glede og utbytte av hele tiden allerede fra 6-måneders alder. Med over 50 innebygde syng-med-sanger, setninger, og melodier er det ingen mangel på variasjon!

Vi opplever allerede at Leo har stor glede av den nye favorittleken, med dans, sang og masse latter – og med alle fordelene lek har for barns utvikling.

Klikk HER for å komme til Fisher Price sin nettside!

7 kommentarer
  1. Hei, flotte mamma Jessica! 🙂
   Jeg lurte på om du kunne skrive litt om forskjellen på dette KS og ditt første KS ? Altså smerte messig, dagene i etterkant og opplevelsen i seg selv.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg