EN BABY NUMMER TRE

I dag skulle jeg pakke vekk og selge noe av babyklærne til Noah som ikke passer lenger, for det er ikke akkurat noen hemmelighet at han er en stor baby som har vokst ut av størrelsene sine i rekordfart. Han brukte 6 måneder i klær da han var 3 måneder gammel, og nå som han er bikket 6 måneder gammel kan han bruke både 9 og 12 måneder i babyklær. Jeg føler egentlig at han bare har hoppet fra å være nyfødt, til å bli en stor baby – og det er både herlig og litt småtrist at han er så stor allerede. Noen lesere er sikkert fryktelig lei av å høre om barn og babyer i blogginnleggene mine, men sånn er det jo når jeg har to små barn. Det er jo på en måte den fasen livet mitt er i nå, med en baby og en to-åring.

Jeg har funnet frem noen av plaggene hans i størrelse 1 måned og 3 måneder, og tar dem med meg ut i stuen hvor Fredrik sitter med Noah på armen, mens Leo leker alene med bilene sine på gulvet ved siden av dem.

“Jeg tenkte jeg skulle selge babyklærne til Noah som ikke passer lenger, jeg!” sier jeg når Fredrik ser bort på meg med et blikk som sier «Hva i alle dager er det du gjør»

“Er det noen spesielle plagg du vil jeg skal ta vare på eller?” Fortsetter jeg mens jeg ser bort på ham.

“Hmm… Nææ.. Jo..!” svarer Fredrik.

Jeg venter noen sekunder før jeg smiler og spør “Skal vi ha flere barn da? Ellers selger jeg bare alt, vi kan jo ta vare på noe – men det er jo ikke noe vits i å ha masse babyklær som vi vet vi aldri vil få bruk for liggende i skapene her, og alt vi har tar jo så mye plass”

Fredrik avbryter meg nesten etter jeg spurte om spørsmålet. Det spørsmålet. “Om vi skal ha flere”. Han har nemlig funnet en av de første bodyene Noah brukte da han akkurat hadde blitt født, og ser på den bittelille bodyen før han ser ned på Noah og tar tak i den bittelille hånda hans. “Du kan jo ikke bare spørre om det nå, Jessica!” Sier han mens han smiler bredt til meg, og videre til den lille gutten vår!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg