ET PAR INNRØMMELSER JEG VIL KOMME MED..

– Bildet jeg la ut i går av meg selv i “Mammakroppen”-blogginnlegget mitt la jeg KUN ut fordi jeg har blitt blackmailed. Altså forsøkt utpresset av mennesker jeg ikke aner hvem er. For etter at private bilder av meg ble misbrukt på sex-treff og datingsider som jeg skrev om til dere forrige uke, så var det flere som fikk tak i disse bildene av meg, som de har brukt som middel for å utpresse meg til å betale dem diverse pengebeløp. Hvis jeg ikke har gjort det, så har de truet meg å publisere bildene “offentlig” eller “lekke” dem. Hva enn det skulle bety. Jeg ville uansett ikke at andre mennesker skulle ha den kontrollen over meg. Så derfor valgte jeg å publisere et av de bildene her på bloggen for å ta tilbake kontrollen. Dere kan synes hva dere vil om det, men det ble min løsning på en mildt sagt ganske forskrudd situasjon, som jeg aldri trodde jeg kom til å finne meg selv i. Jeg har ikke lest kommentarfeltet under det blogginnlegget og kommer heller ikke til å gjøre det, fordi jeg vet akkurat hva som venter meg. Jeg tenkte egentlig heller ikke å skrive eller innrømme dette til dere, men nå gjør jeg det likevel. Familien min vet om dette da jeg fortalte dem det i forkant av at jeg publiserte bildet.

– Jeg savner å gå gravid nå som det blir varmere tider igjen! Men vil ikke ha enda en baby nå altså, det er alltid noen som tror det om jeg skriver at jeg kan føle meg babysyk/eller savner graviditeten. Nei, jeg bare savner magen og spenningen i graviditeten noe voldsomt. Det er jo så koselig ♥

– Vi har jo sluttet i parterapi som jeg skrev til dere for noen uker siden, men jeg har ikke hatt lyst til å svare på hvorfor. Jeg har unngått spørsmålene med vilje. Det har seg slik at Fredrik ikke ønsket å fortsette, og det respekterer jeg. For meg er nok respekt noe av det viktigste man har i et forhold, så når Fredrik ikke ønsket å fortsette mer så ble det slik!

– Før så følte jeg alltid at jeg_måtte_ svare på alle kommentarer i det de ble publisert her på bloggen, jeg var som en hauk over kommentarfeltene og følte jeg måtte forsvare meg og svare på alt som kom inn. Det hadde vært helt urealistisk å fått til nå, men jeg klarte det på den tiden – selv om det var psykisk utmattende. Slik er jeg ikke lenger nå og det er så forbanna deilig. Jeg kommer selvfølgelig til å svare på kommentarer fra lesere i tiden fremover og helt til jeg en dag slutter å blogge, men jeg slipper å våkne på natten fordi jeg føler jeg må svare på kommentarer, og være redd for at det har dukket opp masse kritikk som jeg ikke får svart på med en gang, hvis dere skjønner? Jeg har det så mye bedre nå som jeg bare kan smile og ikke bry meg så mye om hva andre tenker hele tiden. Det har tatt lang tid å komme dit, for å si det sånn.


Ønsker dere en herlig søndagskveld videre!

25 kommentarer
  1. Hei! I innlegget hvor du skriver at noen har misbrukt bildene dine sier du at det er bilder som er hentet fra bloggen din og Instagram. Bildene er jo isåfall allerede offentlige, og du har vurdert de som OK å legge ut. Skjønner bare ikke hvorfor det er problematisk at andre truer med å legge de ut?

  2. Eh what??? Du publiserer altså FLERE lettkledd-bilder under dekning av “mammakroppen” for å ta tilbake kontrollen?? Av bilder som du selv har lagt ut og som nå ANDRE truer med å legge ut?? Dette gir INGEN mening. Hvorfor har du slettet innlegget du skrev 11 mars om Den Jævla mammakroppen da? Dette henger virkelig ikke på greip.

  3. Ellen: Ja, min private instagramprofil, samt min tidligere private instagramprofil som er gammel. Ikke de som er offentlige, men de som er forbeholdt venner. Har ikke hatt mange følgere på disse profilene 🙂 Det er altså ikke noe som har vært “offentlig” i det hele tatt.
   Bildene fra bloggen bryr jeg meg ikke om at noen skulle utpresse meg med, men det er ganske åpenbart ikke de bildene som har blitt brukt mot meg 🙂

  4. Det står at det er PRIVATE bilder som er lekket på sex og dating sider… ikke bare fra Insta osv. Og hun skrev også at hun ikke ville lese kommentarene her.

  5. Anonym: Hei du!
   Som jeg også skriver i dette blogginnlegget du kommenterte under nå, så var ikke planen å avsløre denne blackamailingen til dere. Dermed ble det bilde lagt ut i et blogginnlegg som handlet om noe annet, naturlig nok – da jeg som sagt ikke egentlig hadde et ønske om å skrive om utpressingen på bloggen. Formålet mitt var jo bare å få lagt ut det bildet, slik at jeg hadde kontrollen igjen, og slik at de som forsøkte å utpresse meg fikk med seg at jeg hadde lagt ut et av bildene selv.
   Blogginnlegget om den “jævla mammakroppen” tok jeg som privat blogginnlegg for 1 måned tilbake eller noe, har ikke vært offentlig på en stund 🙂

  6. Anno: Det stemmer!
   For øvrig mente jeg at jeg ikke har lest kommentarfeltet under blogginnlegget hvor jeg publiserte det bildet av meg i går, og at jeg heller ikke kommer til å gjøre det. Ser nå at jeg formulerte meg på en måte som kunne mistolkes! 🙂 Kommer altså til å både svare og lese i dette kommentarfeltet, men vet hva som venter i meg i det andre så lar det bare ligge. Nå vet dere jo i hvert fall grunnen til at bildet ble publisert i utgangspunktet.

  7. Kjære deg. Dersom dette er så ille at du blir presset til å utbetale pengeneløp osv., så bør du kanskje vurdere å kontakte politiet. Denne situasjonen høres merkelig ut spør du meg.. og kanskje tenke over hvilke bilder du poster på internett og hvilke bilder du sender til folk på melding/snap..
   Savner også gamle Jessica som svarte på kommentarer og viste at hun brydde seg og leserne sine. Savner de gamle blogginnleggene om hverdagslige ting, at du hadde kost deg i det fine været sammen med barna osv.. synes det jar blitt litt mye tema i det siste som ikke er relevant for leserne desverre, samt uheldig bildevalg på enkelte innlegg..

  8. Hmm.. skjønte fint lite. Er dette en dum unnskyldning for å forsvare deg angående det forrige innlegget ditt?Synes dette var et merkelig innlegg. Og er det så ille,så går man vel til politiet eller noe?Men du velger heller å gå imot alt du har stått for å skrevet om med å legge ut et sånt bilde angående mammakroppen. Skjønner fint lite av hva du “prøver på” om dagen….

  9. Dette blir bare for dumt..hvorfor ikke stå for det du skriver / poster av bilder istedenfor å komme med slike unnskyldninger. Du er nok, når det kommer til stykket , ikke mer moden og reflektert enn dine jevngamle.

  10. Hmm.. bilder fra en gammel profil fra før du fikk barn på et innlegg om mammakroppen.. Hæ? Og hvorfor slettet du kommentaren min?

  11. Ærlig talt Jessica, dette blir for dumt. Hvis noen har tatt bilder fra din private konto så må du kjenne personen, med mindre du legger alle som ønsker det til som venner. Og hvis noen presser deg for penger så må du vel betale til et kontonummer og både du og jeg vet at da finner politiet enkelt frem til kontoeier. Dette er ingenting annet enn et desperat rop om oppmerksomhet, se hvor flott jeg er. Du liker rett og slett å legge ut lettkledde bilder av deg selv. Bare gå gjennom bildene du har lagt ut, så ser du det selv. Jeg ser ingenting galt i det, du er ei ung og flott jente, men vær ærlig, ikke kom med alle disse unnskyldningene, det er ikke mange som tror på det lengre. Mulig alle disse intrigene du skriver om er noe du konstruerer enten av kjedsomhet eller fordi bloggen din havner lengre og lengre ned på blogglisten.

  12. Ble veldig forvirret av dette innlegget, jeg… Og klarer ikke helt å skjønne greia. Hvorfor ikke gå til politiet liksom?

  13. Klarer heller såvidt å se at det var deg på bilde, hadde aldri kjent deg igjen hvis du ikke hadde sagt at det var deg, mobilen er jo liksom i veien for ansiktet…

  14. Siden du ikke leser det andre kommentarfeltet så skal jeg fortelle kort hva som går igjen. At du som ungdom ikke har grunnlag for å sammenligne deg med eldre mødre. Deres kropps er tross alt ferdig utviklet. Det er ikke din. Trolig har du aldri hatt hengepupper og hengende mage så hvorfor tror du den kommer av en graviditet? Andre normalgamle mødre hadde den trolig før de ble gravide. Og derfor snakkes det om mammakroppen.
   Har vanligvis forvart deg i kommentarfeltet, men synes du her har tråkket over streken. Den måten du handler på viser ikke mye fornuft!

  15. Bilder du legger ut på nettet er fremdeles offentlige selvom du har de på en privat profil. Trodde dette var ganske åpenbart? Kanskje tenke deg om to ganger før du legger ut lettkledde bilder neste gang på internett. Det er ikke privat når det ligger på nettet..

  16. Det er et bilde. everybody calm the fuck down.
   Skulle tro halve komentar feltet besto av etterforskere gitt…
   Du har en kropp, jeg har en kropp, også naboen min, dama på rema, alle mødre du ser, alle fedre, alle besteforeldre osv… no biggie. no news.
   Har en teori om at alle er nakne under klærne. Ja faktisk alle som en. Så alle har sett minst EN naken kropp. Alle har sett minst EN lettkledd kropp. Så CHILL, liksom.
   Alle har lår, ja… LÅR.

  17. Hei!
   Bilder fra din “private” Instagram profil er ikke lengre dine bilder. Det er Instagram som eier de, og hvem som helst kan bruke bildene dine derfra. At profilen er privat, er bare for at ikke alle kan gå inn på profilen din. Du ga ifra deg alle rettigheter for bildene dine da du la de inn på Instagram. Så ikke legg ut bilder du ikke ønsker at andre folk skal bruke på nett, uansett!
   Husk også at ytringer for er for mer enn 30 personer er også offentlig, selv om det er på en “privat “facebookside eller lignende.
   -Lykke til videre

  18. Ps. Regner med du anmelder det om det var utpressing. Så hold oss oppdatert da, håper de får brenne for dette.

  19. Hei!
   Jeg vil anbefale deg å anmelde slike trusler! Det er dine bilder og uavhengig av om du har publisert disse tidligere har du opphavsrett til de og det er ulovlig for andre å dele. Det er heller ikke lov å legge ut bilder av andre uten deres samtykke. 🙂 Dessuten er det ikke lov å true andre…
   Ellers vil jeg si du er tøff som tør å si imot og ikke minst å publisere slike bilder! De som truer har ingen rett over deg som person men det er tøft av deg å bare si: jaja he rer jeg, sånn ser jeg ut, jeg bryr meg ikke om dere! Jeg er godt over ti år eldre enn deg men neimen om jeg vet om jeg hadde vært like tøff som deg!
   Lykke til og stå på 💪🏼

  20. Altså, det er jo uansett vanlig for bloggere å ha lettkledde bilder, og bildet ditt viste ikke akkurat mye heller. Bloggere viser fram frokosten sin i undertøy uten at det blir sagt noe på

  21. Hei! Pleier ikke å kommentere på blogger til vanlig – men nå tenker jeg at det er greit å legge inn en liten kommentar. Først – synes det er hyggelig å lese bloggen din, selv om jeg av og til ikke kan si meg enig i det som skrives / handlinger – men det er ditt liv og dine valg 🙂
   Over til saken her, til innlegget som jeg kommenterer på: Uansett hva, enhver utpressingsforsøk – anmeld dette! Og: hvis ett bilde ble tatt da du var mindreårig, så er dette pr. def. mindreårig, dermed også definert som barnepornografi (Nå ville jeg heller ikke ha anbefalt deg å publisere noe slikt, ei privat) – men enhver spredning av det underbefattes også av lovbestemmelsene her.

  22. Herregud folkens, blir helt flau.. Har dere virkelig ikke noe bedre å gjøre med livene deres en å sitte å slenge ut dritt om hva man velger å ha på seg, og hvordan bilder man legger ut? Om folk har hengepupper eller faste pupper, sixpack eller strekkmerker? Det burde være lov å legge ut akkuratt hvordan bilder man vil av kroppen sin, uavhengig om man er 50 kg eller 100 kg, har vært gravid eller ikke vært gravid. Og kroppen er faktisk skapt for å kunne bli relativt normal igjen etter fødsel. Selvfølgelig med små forandringer, men ingen ting tilsier at du skal sitte igjen med mange ekstra kilo og hengemage resten av livet. I stedet for å sitte på blogger å analysere andre, og kommentere dritt, hva med å bruke tiden på å lage en sunn middag og kom dere på trening i stedet? 😉
   Jeg håper virkelig ikke du tar deg nær av all dritten du får, Jessica. Kle deg i hva du vil, og legg ut hvilke bilder du vil, og vær stolt av at du ser smashing ut selv med to små barn! <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg