SER DU DET JEG SER?

I dag morges skjedde det noe som ikke har skjedd siden jeg gikk gravid den første gangen. Morgenkvalme og oppkast! Når du har blitt gravid på prevensjon to ganger skal jeg love deg at du blir paranoid. Om du da i tillegg begynner å få gravid-symptomer? Hjelpes meg.. Dere aner ikke hvilket nervevrak jeg har vært i dag!

Jeg føler aldri at jeg kan legge fra meg tanken om at jeg er blitt gravid igjen. Selv når man gjør alt man kan for å unngå det, så har vi opplevd at det likevel har skjedd. To ganger! Det er rett og slett slitsomt at vi aldri kan utelukke at et nytt barn er på vei, for å være helt ærlig med dere.

I dag var Fredrik og jeg likevel ekstra bekymret, og jeg forberedte meg på en positiv test da jeg sto på badet for et par timer siden. For selv om jeg ser for meg å få flere barn, så blir det ikke aktuelt å skulle planlegge et nytt på en god stund. Fredrik var rimelig stresset han også, da jeg gikk inn på badet.

Testen var NEGATIV! Takk og pris for det. Hvorfor kastet jeg opp og hadde morgenkvalme? Har ikke peiling! Virus? Gjerne det! Sykdom av noe slag? Bring it on! Jeg er i hvert fall ikke gravid, og på kjøpet fikk jeg med en fyr som mildt sagt var begeistret for det!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg