SVARET PÅ NOE MANGE HAR LURT PÅ!

Samarbeid

Hei alle sammen!

Nå har barna kommet seg i seng, og vi har hatt besøk av søsteren min et par dager. Det er siste kvelden hennes med oss i dag, det har gått så fort siden hun kom hit på besøk på onsdagen. I løpet av disse dagene har hun i hvert fall fått masse tid med nevøene sine, og det er veldig koselig. Nå er det snart tid for taco her hjemme, noe både Fredrik og jeg har gledet oss til hele uken. Haha! Snakk om se de små gledene i livet, dere. Men det er jo så koselig å få litt tid sammen som noe annet enn bare “mamma og pappa” mellom slagene her. Fredagene her hjemme er alltid så koselige, og i dag blir nok intet unntak ♥

(Sponset innhold) Jeg tenkte forresten endelig å få svart på et spørsmål som har blitt stilt ett tusen ganger siden første gangen jeg la ut bilde av den på bloggen. Nemlig angående sofaen vår! Vi har blitt så glad i den, og den passer perfekt med barn siden den er så mørk. Hvit sofa med barn er jo det største marerittet jeg kan tenke meg, haha!  Den er også passe stor og veldig behagelig. Men! Veldig mange har lurt på hvor den er fra, og jeg tror jeg har svart tidligere at jeg trodde den var fra en av de standar, dyre møbelbutikkene her i Norge.

Jeg er ganske usikker på om de selger den lenger, men nå har jeg funnet en nettside som selger sofaer til en veldig rimelige penge, med veldig god service, og flere lignende av sofaen vi har som så mange har spurt etter! Nettsiden jeg snakker om selger blant annet mange sovesofaer (Direktelink) som er veldig like den vi har, og som samtidig har en utrolig fin pris. Jeg vet i hvert fall hvor vi skal kjøpe vår neste sofa! Disse er som sagt sovesofaer, og når de er like fine som den vi har nå som ikke er sovesofa – så blir det utvilsomt en slik når vi skal ha ny sofa. Da kan vi ha flere overnattingsbesøk av familie og nære venner, selv om ikke har noen gjesterom. Akkurat nå har de stort salg på mange av disse sovesofaene også!

Nå skal vi nyte fredagskvelden. Jeg ønsker alle sammen en fantastisk helg!

8 kommentarer

Siste innlegg