STOR GJENSYNSGLEDE!

Endelig! I dag kom søsteren min på besøk, til stor glede for de små. Leo løp bort til henne for å gi henne en klem med en gang hun var inne dørene her og han forsto at tante endelig hadde kommet frem! Hun skal tilbringe helgen med oss, og kom frem tidligere i kveld.

Søsteren min får hele tiden spørsmål fra familie og venner av familien om når det er hennes tur til å få barn, siden jeg allerede har to og hun er eldre enn meg. Haha! Jeg gleder meg så utrolig mye til det en gang i fremtiden er min tur til å bli tante, og jeg er glad jeg ble mamma før jeg eventuelt blir tante i fremtiden. Da sitter jeg jo allerede på en god del erfaring og kunnskap som jeg kan bruke hvis jeg skal få lov til å passe tantebarn i fremtiden. Det er egentlig litt fjernt å skrive om det nå, men jeg håper selvfølgelig at jeg en dag skal bli tante slik som mine søstre er nå. Selv om jeg vil presisere at det selvsagt hadde vært helt i orden om de ikke ønsket seg barn også! 

Lillesøsteren min er 16 år nå, og like gammel som det jeg var da jeg ble gravid. Hun vil ikke ha barn, og det skjønner jeg. Haha! Hun har kjæreste på samme måte som at jeg var sammen med Fredrik da jeg var på samme alder. Selv om jeg vet at jeg var 16 selv når jeg fikk mitt første barn, så klarer jeg virkelig ikke å se for meg at hun skulle fått barn nå, det er faktisk helt surrealistisk å tenke på!

Nå er det kun storesøsteren min som kom på besøk denne gangen, men vi har en veldig fin helg i møte uansett og gleder oss alle sammen! Nyt kvelden videre, så snakkes vi igjen ♥

 

6 kommentarer
    1. Jeg er uenig i den mamma før tante-biten. Er kjempeglad for at jeg ble tante lenge før jeg blir mamma! Synest det er mye kunnskaper å hente den vegen, og det kan på mange måter fungere som en prøvelse til mammalivet. Om du blir mamma uten å noen gang ha bytta en bleie, trøstet et skrikende barn eller våknet på natten av babygråt er det fort gjort å få en litt mer pangstart enn om man har vært borti det noen ganger, bare med noen andre sitt barn 🙂 Slik tenker nå jeg da, men det er jo fysisk umulig å få se den andre sin side her da 🙈

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg