LIVET GÅR VIDERE.

Hei dere.

Jeg forstår at noen reagerer litt på at jeg velger å ikke skrive hva som skjer/har skjedd, og at “jeg sier A men ikke B” sånn er det nødt til å være noen ganger. Jeg har ikke lyst til å være den bloggeren som ikke har det bra, men som later som likevel. Nå vet dere at jeg har det vanskelig, og det ble den beste løsningen slik jeg ser det. Jeg klarer ikke helt å se at det hadde blitt mindre spekulasjoner om jeg lot være å oppdatere bloggen over en periode. Jeg velger nemlig heller å la være å blogge, enn å blogge å late som jeg har det fint når det ikke er sant. Og da valgte jeg heller å være ærlig. Jeg ser selvfølgelig begge sidene av denne saken, men sånn jeg ser det tror jeg også det hadde blitt “feil” uansett hva jeg hadde gjort.

Uansett går livet videre. I dag og ellers har jeg uansett hundre ting som må bli gjort. Vi har begynt å pakke litt i dag. Kalenderen viser at det er 3 dager igjen til vi drar, så da var det vel kanskje også på tide? Jeg har tatt meg med reisetipsene jeg har fått fra dere, men jeg har fortsatt masse som må kjøpes inn, et par ting jeg må lete huset rundt for å finne, og klær som må vaskes og pakkes. Leo synes det var veldig interessant å være med på pakkingen. Lille finingen min.

Jeg skal prøve å blogge som normalt de neste dagene, men jeg har ikke lyst til å love noe. Jeg setter veldig stor pris på alle de fine ordene jeg får fra dere på meldinger, mail og ellers – at dere håper det går bra med meg. Det betyr veldig mye!

Er det en ting jeg har lært, så er det at uansett hvor sliten du er, uansett hvor lei deg du er, og uansett hvor vondt du har det så går livet videre. Man må bare prøve å henge med.

Klem

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg