NEI, DET ER IKKE SLUTT

Jeg sier ikke at det er rart at jeg får disse spørsmålene. Jeg var nesten til og med forberedt på det, selv om jeg virkelig ikke ønsker dem.

Jeg håper dere har det bra. Jeg har så dårlig samvittighet for at jeg ikke oppdaterer som normalt, men jeg kommer selvfølgelig dit igjen. Bare ikke akkurat i dag. Jeg er nødt til å sette meg selv først akkurat nå.

Fredrik og jeg har ikke slått opp. Det er ikke slutt, og det heller ikke på vei til å bli slutt. Jeg har fått veldig mange spørsmål i dag, så istedenfor å svare på alle sammen, så velger jeg heller å skrive om det i et eget blogginnlegg. Det er ikke sånn at når jeg ikke har det så bra, så betyr det automatisk at det har med kjærlighetslivet mitt å gjøre. Selv om jeg forstår den tanken, og dermed ville jeg skrive om det nå i dag selv om jeg ikke hadde planlagt å skrive et blogginnlegg i dag. Hvilket også er grunnen til at det blir et veldig sent blogginnlegg. Hehe!

Vi spiser taco nå. Barna er lagt, og sover godt. Jeg har akkurat vært innom for å sjekke dem og at alt er bra med dem. Så nå nyter vi de siste kveldene til det fulle sammen, før vi skal være borte fra hverandre i en uke. Det er mye som er annerledes mellom oss nå, men det er ikke i negativ retning. Jeg føler meg rett og slett nyforelsket. Og det synes jeg kanskje er litt rart, etter snart 4 år sammen..  Men det gir meg også en bekreftelse på at det er riktig at vi skal være sammen.

Det sies at man ikke kan elske noen andre, før man lærer å elske seg selv. 

Men jeg elsker kun meg selv med deg.

5 kommentarer
    1. Hei fine deg! Jeg håper ikke du ble såra når jeg spurte om Fredrik og deg, dere er bare så søte! <3 Godt at det ikke er slutt, ta vare på hverandre nå! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg