HAN FORLATER OSS

Endelig fredag! Det ble overtidsjobbing på Fredrik i dag også, så jeg har hatt nok å henge fingrene i kan man trygt si. Haha! Kjempekoselig med litt kvalitetstid med guttene helt alene, men jeg sovnet klokken 03:00 i natt så jeg har vært og følt meg som en vandrende zombie i hele dag. Jeg tåler for øvrig å få lite søvn selv om jeg blir litt sliten, så til tross for at det ideelle hadde vært å sovne tidligere så er det jo ikke alt man kan styre dessverre.

Men det har ikke gjort denne fredagen noe mindre bra altså! Jeg har fått gjort masse her hjemme til helgen, samtidig som Noah sov en god lur tidligere i dag. Jeg var i sterk tvil om hvorvidt jeg skulle gå og legge meg eller ikke da kan dere tro, men jeg endte med å ikke legge meg. Da han våknet igjen hadde jeg funnet igjen noe av det gamle ulltøyet til Leo fra han var baby som vi har tatt vare på, for i dag kunne vi endelig bruke det til Noah i høstkulda! Jeg tok verdens herligste bilde av Noah i stad også, som jeg la ut på Instagram. Det er ikke alt på Instagram som kommer ut på bloggen, så om du vil få det med deg kan du følge meg og se bilder HER.

Dette er den siste helgen før Leo forlater oss til fordel for noen dager hos besteforeldrene sine i Gjøvik på søndag! Min mamma og pappa kommer for å hente han, og herregud som jeg kommer til å savne han og tenke på han de dagene han er borte. Men jøye meg som han kommer til å kose seg! Derfor er det også litt ekstra viktig for meg at han får en kjempefin helg med oss før han skal forlate oss for noen dager. Nå er det straks natta for Leo, som har hatt en herlig start på helgen med lillebroren sin og meg. Han var så herlig tidligere i dag:

Leo: “Mamma! Mamma! Mamma! Mamma! Mamma!”

Jeg: “Ja, Leo? Hva er det, vennen min?”

Leo: “Elsker deg!”

Han er virkelig så sjarmerende og god! Nå har han spist kveldsmat, pusset tennene, sagt natta til totusenogfemti bamser, lovd Noah at de skal leke i morgen, og Fredrik og jeg har fått 10 nattaklemmer hver. Minst. Haha!

Sov godt lille skatten min, mamma og pappa elsker deg mer enn du aner ♥

14 kommentarer

Siste innlegg