HJERTEKNUSEREN MIN

God dag alle sammen! Ofte når jeg legger ut bilder av barna får jeg spørsmål om hvor jeg kjøper klær til dem, så dette tenkte jeg å ha litt mer fokus på fremover. Jeg elsker å handle tøy til barna, og er nok ganske kresen. Jeg liker ikke å kjøpe det “alle andre” har. Det gjør meg for øvrig ingenting å dele med dere blogglesere hvor jeg kjøper klær til barna mine og å svare på hvor diverse klesplagg er fra og lignende – det skulle da bare mangle. Det går mer på at jeg ikke gidder å kjøpe en spesifikk genser på Cubus til guttene når jeg ser den over alt på 70% av alle andre små gutter. Kjedelig når det er så mye likt synes jeg!

Denne ulldressen kjøpte jeg faktisk brukt! Det burde jeg bli mye flinkere til, det er så flott med gjenbruk. Den så helt ny ut da jeg kjøpte den sensommeren i fjor. Tilfeldighetene gjorde det også slik at jeg fant en helt lik, men i mørkeblå på tilbud i akkurat den størrelsen Leo brukte – så da fikk de like ulldresser med ulike farger begge to. Morsomt når sånt skjer!

Hjemmestrikket lue ♥ Varm og god ulldress ♥ Hjemmestrikkede votter ♥ Myke sokker ♥

Jeg setter så pris på all tiden vi får sammen nå. Da Leo var baby på samme alder fikk han jo full oppmerksomhet hele tiden, mens Noah har måtte dele vår oppmerksomhet med Leo helt fra starten av naturligvis. Sånn er det å ha søsken, og det er heller ingenting galt med det. Men siden Leo fortsatt skal være borte noen dager til, er det veldig koselig å kunne ha fullt fokus på Noah disse dagene – selv om jeg synes at jeg merker at han, i likhet med oss, savner storebroren sin.

Var ikke Noah bare helt herlig i det fine høstantrekket sitt? Lille hjerteknuseren min som har vært ute på tur med meg i dag. Det har for øvrig bøttet ned regn, så da var det veldig godt å komme inn i varmen igjen etter en stund. Nå skal vi straks ut på tur igjen, og så en liten tur innom helsestasjonen. Vi snakkes senere i dag!

6 kommentarer

Siste innlegg