DAGER SOM DETTE!

God kveld dere! Håper dere har det bra. I dag tidlig våknet jeg av en mildt sagt stresset Fredrik som hadde prøvd å vekke meg i ti minutter uten hell. Han sto helt klar ute i gangen til å dra på jobb og jeg minnes bare at jeg tenkte at NÅ må jeg stå opp. Men hjernen var tydeligvis ikke helt med. Jaja! Jeg kom meg opp til slutt og måtte pent bare beklage meg til Fredrik for at jeg var umulig å få opp av senga. Han sa at han skjønte det kjempegodt, før han måtte løpe ut døren for å dra på jobb.

I stuen var det en kjempeblid gutt som møtte meg! Han hadde sovet veldig godt i natt og var veldig klar for at mamma var oppe av sengen. I hverdagen, uansett hvor trøtt jeg skulle være, så klarer jeg av en eller annen grunn alltid å sprette opp av sengen. Jeg tror det er fordi jeg ikke slumrer, når du først begynner med det, da blir det med en gang mye vanskeligere å komme seg opp!

Været i Larvik i dag har ikke akkurat vært så mye å skryte av, men da flyttet vi bare kosen innendørs istedenfor. Det er så koselig med dager som dette på høsten og vinteren for øvrig, selv om vi ikke er kommet til sistnevnte helt enda! Noah sto alene for første gang for noen dager siden, så jeg venter også litt i spenning på at han skal reise seg selv og smått begynne å gå etterhvert også. Jeg tror ikke det er lenge igjen, og det er så spennende.

Jeg har hatt videosamtale med Leo i dag som er på besøk hos sine besteforeldre, og han har det kjempefint. Faktisk, så har jeg hatt videosamtale med ham hver dag siden han dro – det er jo så utrolig godt å se han og hvor glad han blir for å se oss på skjermen! Ingenting er bedre for noen foreldre enn å vite at barnet deres har det helt tipp topp når man er borte fra dem.

Akkurat nå får Noah grøt av pappaen sin før det er rett i seng. Det ble litt sent for han i dag men det går fint, til vanlig sovner han godt på kvelden heldigvis! Jeg håper han får seg en like god natts søvn i nettene som kommer, slik at vi kan nyte dager som dette utover hele høsten!

17 kommentarer

Siste innlegg