GRATULERER MED DAGEN, LILLE VENN!

Hurra! Gratulerer med dagen til min minste gutt som i dag blir ett år gammel! I dag er det et helt år siden vi kjørte til sykehuset tidlig om morgenen, en kald, grå, men veldig fin mandagsmorgen. Jeg satt faktisk og så på klokken tidligere i dag da den tikket til 11:04, for da var det nemlig nøyaktig ett år siden han ble født.

I dag har det aller meste gått på hans premisser, sånn synes jeg en bursdag skal være! Vi har derfor lekt med ballonger og trillet ball, sett litt på Disney Junior og kost oss masse i sofaen. Litt senere ble det bursdagslunsj her hjemme, favorittgrøten etterfulgt av litt yoghurt, smoothie og en bolle med glasur og non stop. Han var kjempefornøyd!

(Bare sånn til informasjon: Det er bare et av de mange kyssemerkene han har fått av meg i dag som er synlige på hodet hans her. Hah!

Storebror Leo har gått rundt i hele dag og sagt “Noah ett år i dag!” og klemmet han i tide og utide. Vi føler oss så heldige som fikk akkurat Noah inn i familien vår, og synes det er rart at han “bare” har vært hos oss i ett år, når det føles ut som at vi har kjent han i en hel evighet. Mamma, pappa og storebror elsker deg Noah! Gratulerer så masse med dagen din, gutten vår ♥

37 kommentarer

Siste innlegg