DENNE UKENS..

Hei dere! Denne spalten er det mange som har savnet, så når kjører jeg i gang igjen med å ha den hver søndag for å oppsummere uken. Jeg sluttet faktisk med den like etter vi fikk Noah i fjor, så nå er det vel kanskje på tide å den opp igjen etter såpass lang tid.

Høydepunkt..

Det tror jeg må være at Noah sa pappa for første gang denne uken! Det var jo så koselig. Han tok såvidt et steg i går også, og venter fortsatt spent på at han skal begynne å gå og ta ordentlige steg. Han smelter meg fullstendig, hele personligheten hans som vi ser mer av for hver dag som går nå, hele væremåten hans. Han er helt unik, han også. ♥

Beste innkjøp..

Uten tvil et av Noah sine nye plagg som jeg kjøpte i Tønsberg. Denne dressen i bambus er blitt en stor favoritt!

Tanke..

Som dere kanskje allerede vet så er jeg veldig tankefull. Denne uken har jeg tenkt mest på hvordan det må være å vokse opp i den geneasjonen som Noah og Leo skal vokse opp i, med tanke på alt som kommer frem av generasjonen som vokser opp nå. Gutter som ser på hardbarka porno fra veldig tidlig alder, og som har gjort det før de i det hele tatt har holdt ei ekte jente i hånda. Hvilke holdninger til jenter som skapes av det. Et samfunn som bare blir mer og mer utseendefiksert. Flere voldtekter. Unge jenter fra drammen videregående som står frem anonymt i lokalavisa og forteller om at det er helt innafor å dele sexvideoer av seg selv på sosiale medier blant venner. Jeg blir rett og slett litt skremt. Hvilken verden er dette å vokse opp i? Vi foreldre må være flinke til å huske på hvilken rolle vi spiller her, og hva vi kan gjøre. Det er lett å skylde på samfunnet – kanskje ikke like lett å huske på at vi alle sammen er samfunnet.

Cravings..

Lam! Åh, jeg elsker mat så hinsides høyt. Haha, det er helt latterlig hvor mye mat jeg spiser. Jeg spiser gjerne en langpannepizza alene, så vet dere det. Ingen slankekurer her i hus, nei! Så mye som jeg løper etter barna mine tror jeg aldri det vil bli noe behov for noen slankekur heller, skal jeg være ærlig. Neida, men det er virkelig så mye god mat man kan lage om høsten. Jeg lagde en nydelig rett med lam for noen uker siden, og vi spiste noe lignende denne uken!

Nedtur…

At de private bildene av meg ble spredd er absolutt ukens nedtur. Anmeldelsen hos politiet er levert og nå gjenstår det bare å legge det bak meg. På fredag fikk jeg omsider også truet moderatoren (på sex-siden på nett bildene ble spredt på) til å få dem fjernet. Måtte true med advokat og hele pakka for at de skulle høre, det var helt håpløst og jeg har aldri blitt så sint før tror jeg. Bildene hadde for øvrig 5,000 visninger når de ble fjernet så pokker heller. Ingenting jeg får gjort med det nå. Heldigvis er jeg positiv av meg, det er en egenskap jeg verdsetter høyt hos meg selv! Forhåpentligvis vil dette aldri skje igjen.

På denne dagen i fjor…

Var det lørdag, og vi hadde en relativt nyfødt baby som var 12 dager gammel. Jeg kjente på et lite sjokk som jeg skrev om her på bloggen fordi jeg hadde glemt litt hvor mye en så liten baby krevde! Det ble mange sene netter på denne tiden husker jeg, og selv om det ikke var evigheter siden Leo hadde vært baby på dette tidspunktet heller – så husker jeg så godt følelsen av at jeg nesten også hadde glemt følelsen av at noen er SÅ avhengig av deg. Bildet under er tatt for nøyaktig ett år siden i dag!

Ønsker dere en fin avslutning på en fin uke! Kos dere resten av kvelden ♥

6 kommentarer
  1. Husker du skrev for en liten stund siden at du hadde så lav BMI tross mye mat. Ville bare si at du ser flott og sunn ut på bildene (ikke ment som kritikk eller oppfordring til ekstrem slanking, men synes du ser atletisk og flott ut og ikke avmagret)!

  2. Du imponerer virkelig som mor! Ta det til deg og kos deg med småbarnstiden. Jeg er Stand up komiker og skildrer mammatilværelsen på en humoristisk måte på bloggen min Gaffeltruckfrue 🙂 Om du ønsker å kjenne deg igjen på kroppslig og ikke kroppslig informasjon om det å være mamma , så ta gjerne en titt. Noe helt annet enn bloggen din, men 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg