HAPPY HALLOWEEN FRA OSS!

Happy Halloween alle sammen!  Jeg så at det var flere som feiret Halloween i helgen med barna, her valgte vi å vente til den faktiske dagen som er i dag! Barna skjønner ikke så mye av Halloween enda, men de synes det var veldig gøy å få på seg noen enkle, men fine kostymer. Leo har vært en engel i dag (ikke så ulikt alle andre dager) og Noah har vært en liten bjørn. Leo elsker å kle seg ut, så det passet midt i blinken for han!

Vi har hatt en liten feiring her hjemme, siden jeg synes barna er for små til at vi kan gå knask og knep med dem ute. Jeg lagde oransje gelè med vaniljesaus til dem i et lite porsjonsglass i dag, hvilket var veldig stas for de små. 

Jeg har sett så mange sure foreldre kjefte rundt seg på Facebook i dag om Halloween, og skulle ønske det var mulig å sette litt egne tanker og meninger til side for at barna skal få en fin kveld. Helt greit om du har valgt å ikke feire Halloween, ingen skal tvinge deg til det, og ingen skal tvinge deg til å dele ut godteri til de som eventuelt måtte dukke opp på døren din i dag heller. Men barna dine har kanskje gått og snakke med klassekamerater om dette og gledet seg en stund allerede. Snakket om hva de har lyst til å kle seg ut som, hvem som skal ha Halloween-fest, og vært spent på hvordan dagen blir hjemme med mamma og pappa.

Hvorfor ikke prøve å gjøre dette til en koselig kveld for de barna som har gledet seg, uavhengig av om du kaller det Halloween eller en kosekveld med utkledning? Jeg vet at størstemann i hvert fall satte pris på den lille feiringen vi hadde i kveld, og det hadde han nok gjort uansett om jeg hadde servert noe søtt eller ikke!

Håper dere får en veldig fin Halloween. Kos dere!

10 kommentarer
  1. å så fine bilder av guttene 🙂 Jeg bryr meg aboslutt ikke om Halloween, og liker det ikke noe særlig,men feiret selvsagt med sønnen min idag, så, akkurat har funnet ut av dette 🙂 han var hulken

  2. Så søte gutter du har!
   Ser det er mange som klager over at dette ikke er en norsk tradisjon. Men det er heler ikke en tradisjon fra statene, men fra engeland og Ireland fra 1800 tallet. Så klart var det ikke på den tiden sånn det er nå. Men leste tidligere i dag at de kan spore Halloween helt tilbake til et Norsk barnebryllup på 1800-tallet… Så skjønner ikke helt klaginga. De for først få faktaen sin klar.
   Hilsen en som er glad i verdens historie hehe.

  3. Ane: du har en fantastisk holdning. Takk for at det finnes sånne som deg, som skjønner at man ikke nødvendigvis må elske en tradisjon for å gi barnet en fin opplevelse av noe han liker. Håper folk blir inspirert 🙂

  4. På barne og ungdomsskolen får barna nå om dagen lære mye om nettvett. Bla får de i lekse å “Google” seg selv og foreldrene for å se hva som ligger der ute. Hva tenker du når det er dine ungers tur til å Google seg selv? Synes du det er kult at de kan finne hundrevis av bilder av seg selv der ute? Hvor gøy tror du det blir når klassekamerater gjør det samme og kan se hva ungene dine spiste til middag, hvordan de var som babyer +++++++++++++??
   Hadde du likt at det lå så ufattelig mye info og bilder av deg selv på nett?? Jeg kan nesten ikke fatte at dere mammabloggere ikke tenker lenger enn summen på bankkontoen. Tenk å selge privatlivet til ungene sine på denne måten. Fy skam!!!!!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg