GOD MORGEN NORGE I MORGEN!

Da var nok en helg over, og vi har fortsatt mye morsomt i vente utover uken. Vi har spist pinnekjøtt i helgen og jeg har begynt å glede meg så mye til jul. Denne uken går vi inn i desember og jeg ser så frem til årets fineste måned! Jeg synes det er så gøy at Leo er såpass stor i år, for da skjønner han så mye mer av julen også. Han fyller 3 år i mars, og jeg regner med det går fort nok dit også. Minstemann skjønner jo naturligvis ikke så mye i år heller, men de fine minnene fra barna var så små at de ikke husker noe – vil jo alltid Fredrik og jeg huske ♥

I dag har familien min dratt hjemover igjen etter helgen vår sammen her hos oss i Larvik, og i den 120 kvadratmeters leiligheten vår merkes det at vi er et par færre mennesker her nå. Haha! Spesielt siden jeg har to søstre som begge var på besøk i helgen, sammen med mamma og pappa. Det er kjempekoselig å ha familien på besøk, og det blir veldig tomt når de først drar.

Mammaen min har for øvrig blitt igjen her hos oss, siden hun skal kjøre Leo og meg til Oslo i morgen! Vi skal på God Morgen Norge i morgen tidlig som jeg nevnte kort for en uke siden da jeg akkurat fikk vite det, så vi må opp ganske tidlig i morgen kan man si. Det gjør jeg med glede altså, jeg synes det var så hyggelig å bli spurt om å bli med. Leo skal også være med, så akkurat det er jeg litt spent på hvordan vil gå – men jeg krysser fingrene og tror det skal gå veldig fint altså. Vi kommer på skjermen i morgen ca klokken 08:45 for dere som vil få med dere det!

Håper dere har hatt en like fin helg som oss! Klem.

7 kommentarer

Siste innlegg