STILLE FØR STORMEN

God torsdag! Endelig en liten oppdatering fra meg. Fredrik og jeg sitter i stuen og drikker julebrus, det er helt stille siden barna har sovnet for en stund siden – men det varer ikke lenge. I morgen kommer nemlig bestevenninna mi hit, Fredrik skal på julebord i helgen, og begge barna skal være hjemme med oss i morgen siden Fredrik har fri og Leo ikke er helt i slaget. Dessuten skal Noah sove borte hos farmoren sin fra lørdag til søndag. Jeg ser skikkelig frem til denne helgen, og ikke minst til at vi i morgen endelig er inne i desember måned!

Nå har vi begynt å flytte noen av småmøblene fra rommet til Leo inn på vårt rom – rett og slett fordi rommet hans må ryddes grundig. Vi må få litt kontroll på alle tingene våre og hans, samt både gi bort og kaste en del før barna tar over vårt rom etterhvert, og vi tar over Leo sitt. Jeg blir faktisk ordentlig flau når jeg ser hvor mye ting, klær og leker vi har. Vi har over gjennomsnittet mye lagrings- og skapplass, men enda er det ikke i nærheten av nok. Det er ikke det at vi kjøper så innmari mye heller, det har bare hopet seg noe voldsomt opp etter at vi har fått barna, bursdagsselskap og fått masse gaver. Så kjøpte jeg jo mildt sagt en del ting til barna da jeg gikk gravid med dem.

Derfor skal det bli veldig godt å få ordentlig oversikt over tingene våre nå. Og tenk så mye plass de får til å leke og utfolde seg når de tar over vårt soverom! Å få rommene våre på plass med møbler og alt som skal ordnes blir et prosjekt jeg gleder meg veldig til å vise dere underveis på bloggen. Jeg har på følelsen av at barna kommer til få et skikkelig fint gutterom når jeg er ferdig med det!

Jeg har faktisk hatt litt alenetid i dag, siden jeg måtte ut for å handle inn noen småting. Siden Leo som sagt ikke har vært helt i form i dag, så ble begge barna hjemme sammen med Fredrik, og de hadde visst hadde det veldig gøy mens jeg var borte. Jeg føler alltid at jeg har glemt noe når jeg går ute i offentligheten uten barna eller noen av tingene deres. Jeg føler meg rett og slett litt naken uten vogn, stelleveske og barn. Men det var godt å få unnagjort litt handling uten et eneste trass-anfall eller skrik og gråt. Haha! 

Resten av kvelden blir rolig for vår del, jeg håper dere har hatt en veldig fin torsdag!

5 kommentarer

Siste innlegg