FLEIP ELLER FAKTA OM MEG

Hei dere, håper dere har det bra! Jeg kom på noe jeg kunne gjøre her på bloggen som jeg ikke har gjort på 2 år. Dette blir et litt personlig blogginnlegg, men det passer jo bra i og med at noen av leserne mine har fortalt meg at jeg har vært litt upersonlig på bloggen den siste tiden.

 Dette er altså en type leserquiz, så kan vi se hvor godt dere kjenner meg! Jeg kommer med 10 ulike påstander i dette blogginnlegget, hvorav 5 av dem er fleip og 5 av dem er fakta – og så kan dere gjette i kommentarfeltet under dette blogginnlegget hvilke som er fakta, og hvilke som bare er oppspinn. Her vil jo dere som har lest bloggen lengst og mest kanskje få mest riktig, men jeg tenkte uansett at det kunne være morsomt, og at det muligens også kunne gjøre at dere blir litt bedre kjent med meg!

Påstand nummer 1: “Etter det første året mitt som blogger i 2015, da jeg var 16 og helt ny i bloggverden, endte jeg opp med en skattesmell på 70 000 kr da året var omme.”

Påstand nummer 2: “Leo skulle egentlig vært storebror på nytt, og Noah skulle egentlig ha blitt storebror for første gang, for jeg hadde en spontanabort for en stund tilbake”

Påstand nummer 3: “De to første årene på ungdomsskolen skulket jeg og dro hjem, sov, festet, ga faen i skolen og hadde 2,3 i karaktersnitt. Jeg hatet skolen. Det siste året derimot gikk jeg ut av ungdomsskolen med ca 5 i karaktersnitt.”

Påstand nummer 4: “Sommeren 2012 gikk jeg opp 15 kg fordi jeg hadde min aller første kjærlighetssorg. Det var helt jævlig og jeg kommer aldri til å glemme det.”

Påstand nummer 5: “Jeg gav Fredrik FIFA 18 i julegave, men siden jeg er så glad i fotball ender det oftest med at jeg spiller det selv.”

Påstand nummer 6: “Jeg tok tungepiercing på et tatovering og piercing-studio med legitimasjonen til storesøsteren min da jeg var 14 år gammel, uten at hun visste det”

Påstand nummer 7: “Enkelte av vennene mine ville ikke ha noe mer med meg å gjøre da jeg ble gravid, og noen av dem har jeg enda ikke snakket med etter det.”

Påstand nummer 8: “Jeg elsker mat og spiser alt for mye. Jeg kan spise en langpannepizza alene og spiser tidvis mer enn samboeren min. Familien min forstår ikke hvordan jeg kan spise så mye i og med at jeg er så liten.”

Påstand nummer 9: “Jeg har begynt å spise svin igjen etter at jeg i nesten 6 år holdt meg borte fra den type kjøtt, og alt som har med svin å gjøre.”

Påstand nummer 10: “Da Fredrik og jeg nesten akkurat hadde blitt sammen, så skulle jeg ut med bestevenninna og kusina mi her i Larvik. Det ender med at jeg blir så full at noen må kjøre meg hjem til Fredrik, og at faren til Fredrik nesten måtte bære meg i seng. Veldig morsomt møte med svigers, ja.”

Sist gang jeg gjorde dette fikk det helt utrolig god respons, så da tenkte jeg det var på tide å gjøre det for andre gang. Jeg deler svarene med dere i morgen, og gleder meg til å se om noen får alt riktig! Ha en herlig torsdagskveld videre, så snakkes vi snart igjen♥

12 kommentarer

Siste innlegg