BARNEROMMET TIL GUTTENE

Gjett hva jeg har brukt deler av dagen min på? Å finne inspirasjon til barnerommet til guttene. Det har vært en rimelig lang dag, og da er det ekstra godt å finne noe å bruke tiden min på som jeg virkelig koser meg med utover kvelden når barna skal sove. Å bare ha litt alenetid mens jeg ser på nett etter det barna trenger til rommet sitt, nå som jeg er så godt i gang med planleggingen ♥

Barna har jo allerede senger, så det slipper jeg å tenke på. Og på det store soverommet som de nå skal få dele, så er det helt utrolig med skapplass – og som resten av leiligheten vår er det også over 3 meter i takhøyde – så det skal ikke stå på plassen hvert fall! Åpenbart ønsker jeg at de skal få et barnerom de har stor glede av, og på grunn av den store plassen vil jeg heller ikke at det skal se tomt ut. Det jeg har tenkt på at jeg må få ordnet er enda en kommode som er lik den vi allerede har til Leo, og så noe ekstra oppbevaring som de kan ha til lekene sine i som kan stå på gulvet, slik at lekene er lett tilgjengelig for dem. De får jo hele min garderobe nå, til og med den halvdelen som bare har blitt brukt til oppbevaring av “skrot” mens jeg har hatt den – så jeg er nesten litt misunnelig og gleder meg til å henge opp de små plaggene deres og få alt som er av klær og sko på et og samme sted. Jeg savner litt skikkelig orden og system her hjemme, men jeg regner med at jeg ikke er den eneste småbarnsmammaen som kan føle litt på det i perioder.

De er så heldige, og jeg håper at jeg med årene klarer å lære dem å sette pris på alt de har og får. Nå skal det sies at ett av få ord Noah sier mest om dagen er “Takk” så det lover i hvert fall godt. Haha! Jeg vil for øvrig ikke ta helt av med shoppingen til barnerommet fordi jeg ikke liker den bruk og kast mentaliteten. Jeg er blitt glad i gjenbruk de siste månedene, og kommer til å saumfare skap og skuffer her hjemme etter ting jeg også kan bruke til å innrede rommet deres med.  Jeg kommer åpenbart til å kjøpe det de trenger, og litt interiør og pynt også – men man trenger jo ikke ta helt av. Nå er det en god stund siden jeg kjøpte inn til Leo sitt rom, men jeg har beholdt alle tingene fra Leo sitt rom i den gamle leiligheten vår, og fra da han hadde rommet sitt i det minste soverommet i denne leiligheten selvsagt.

Noen bilder fra Leo sitt første babyrom i 2015, i den første leiligheten vår sammen. Jeg er litt spent på om noen av dere faktisk har lest bloggen min såpass lenge at dere husker at jeg publiserte disse bildene ♥ Noe som jeg gleder meg veldig til med denne prosessen er jo å innrede, men det aller morsomste blir å glede barna med et stort og helt eget barnerom, som bare er deres.

Klem

15 kommentarer

Siste innlegg