GRATULERER MED DAGEN, LEO!

Gratulerer med dagen til verdens beste storebror og gledesspreder! I dag er Leo 3 år gammel, og han har fått en nydelig start på dagen sin. Til frokost ble det servert pannekaker med banan og sjokoladesaus, sammen med noen donuts og en kopp med juice. Er det bursdag, så er det bursdag! Han spise riktig nok ikke i nærheten av alt, men storkoste seg med pannekakene og ble så takkenemlig og glad for alt vi hadde stelt i stand for han i dag 🎂

Leo er blitt så omsorgsfull, han er veldig høflig, og tar godt vare på de rundt seg. Jeg er virkelig så stolt over hvordan han er! Tidligere i dag måtte vi kikke på klokken da det var gått nøyaktig 3 år siden han kom til verden, det er helt surrealistisk at han nå er halvveis til skolealder!

Siden det er bursdagen hans og Fredrik i tillegg hadde fri fra jobb i dag, så har Fredrik vært her på besøk i dag for å være med å feire Leo. Jeg vet at Leo helst vil ha både mamma og pappa her i dag, så da ble det sånn og vi har hatt en veldig hyggelig dag så langt. Vi har allerede planlagt litt av resten av dagen – og mine foreldre kommer jo også senere i dag fordi bursdagen hans skal feires med familie og venner i morgen, så det blir trolig også en tur ut for å spise når de kommer hit. Uansett hva vi finner på, så vil jeg bare sørge for at han får en fantastisk 3-års dag!

Mamma, pappa og lillebror elsker deg, Leo!

23 kommentarer

Siste innlegg