LEO 3 ÅR: SELSKAPET

For en dag! I dag har vi feiret bursdagen til Leo, og det har vært så koselig. Da gjestene hadde dratt, satt vi igjen med en kjempefornøyd 3-åring som har fått så mye fint i dag – og som virkelig har storkost seg i hele dag med leker, kaker og familiekos 💕 Så heldig gutten vår er, som har så mange mennesker rundt seg som er glad i han!

Vi hadde invitert Fredriks familie, min familie, og fadderne til Leo til feiringen i dag – samt et par gode venner som har hatt med Leo å gjøre. I år ble jeg faktisk ferdig i god tid med pyntingen – i motsetning til de siste årene hvor jeg har blitt ferdig i akkurat siste liten – så det var deilig. Leo var spesielt begeistret for alle ballongene, da spesielt 3-tallet som hang på veggen i rosa! Rosa var som jeg har skrevet om tidligere fargetemaet til bursdagen hans i år, sammen med litt sølv. Jeg tok ikke helt av med pyntingen i år, men likevel synes jeg det ble så enkelt og flott.

Nå er jeg ganske sliten etter de siste dagene som har vært ganske intensive, og det er jo uten tvil en del forberedelser i forkant av et bursdagsselskapet også – så til tross for en strålende dag med mye hygge, føles det helt greit at bursdagsfeiringene er over for denne gang. Neste blir altså med Noah i oktober når han fyller 2 år. Jøye meg dere, det er skremmende å tenke på 😳 Det er riktig nok 6 måneder til, så jeg har heldigvis litt tid på å forberede meg til det!

Jeg legger ved bilder av det flotte selskapet vi har hatt i dag, og ønsker dere alle sammen en riktig fin lørdagskveld videre!

11 kommentarer

Siste innlegg