TUSEN TAKK!

I går skjedde det noe som rørte meg.

Til bursdagen sin så fikk eldstemann en rosa t-skjorte i gave av venninnen min, og som jeg har nevnt i korte trekk tidligere så har den 3 år gamle gutten vår blitt veldig glad i rosa den siste tiden – noe vi synes er viktig å vise at han vi synes er like greit som om han skulle blitt veldig glad i blått. Denne t-skjorten han fikk i gave falt han helt pladask for og han hadde voldsomt lyst til å ha den på seg i går – og jeg må si at jeg sjeldent har sett han så stolt som han var da han hadde klart å ta på seg den nye t-skjorten sin helt på egenhånd, og var ekstremt klar for å bli med mamma og lillebror på butikken for å handle litt.

Da vi hadde kommet oss et lite stykke inn i butikken, stopper Leo opp, åpner jakken sin og utbryter “Rosa!” mens han peker på t-skjorten han har på seg. En dame får med seg dette og setter seg på huk ved siden av Leo og sier “Nei men, for en fin genser du har på deg da! Er den ny eller?”

Leo nikker og smiler, og peker videre på løveansiktet som er avbildet foran på t-skjorten. Han er så stolt og fornøyd, og resten av butikkturen smilte han nærmest konstant samtidig som han vekselsvis kikket ned på den nye t-skjorten sin. 

Tusen takk til du som så sønnen min på butikken på ettermiddagen i en hektisk hverdag, jeg vet at det betydde så utrolig mye for han ♥

9 kommentarer

Siste innlegg