EN HERLIG OVERRASKELSE

God kveld alle sammen! Håper dere har det fint. Jeg kjenner at jeg blir så uendelig glad for at det enda er lyst ute når jeg skriver dette, tross at klokken er syv på kvelden! I dag skjedde det igjen: Noah ble plutselig litt syk. Dermed kom min tante innom for å ta med Leo ut på tur, slik at Leo i hvert fall likevel fikk seg en tur ut i dag. Leo elsker jo å være ute, og når lillebror plutselig blir syk og jeg ikke kan ta med han fordi jeg må holde Noah innendørs – så får jeg så dårlig samvittighet for at Leo skulle vært ute og kost seg, og så er det i gang. Det er så fælt å ha dårlig samvittighet og for meg skal det ingenting før det dukker opp når det kommer til alt som har med barna å gjøre, så jeg er veldig glad for at hun hadde mulighet til det i dag.

Noah har blitt litt bedre nå, så i stad kom jeg med en herlig, liten overraskelse til han da han slappet av i stolen sin: Et lite påskeegg med 1 skyr yoghurt, 1 sjokoladehare med smarties, to kjeks, og en smoothie. Jeg hadde ikke egentlig tenkt å ha noe godteri i påskeeggene til barna i år – men siden mamma hadde kjøpt sjokolade-påskehåre til begge to så sa jeg at det var greit. Haha!

Kan tenke meg at Leo også blir veldig overrasket når han får sitt påskeegg i morgen etter lunsj! Jeg tror nemlig det blir litt mye sukker for en liten kropp om han skulle fått det etterpå når han kommer hjem, rett før leggetid – så jeg får gjemme det vekk før han kommer hjem. Haha! 

Det er mye jeg synes er viktig å lære barna mine, en av flere punkter er takknemlighet. Både Leo og Noah er veldig flinke til å si takk og vær så snill. Leo er også veldig flink til å vise at han setter pris på det han får, alt fra middagen jeg lager til nye klær. Det er så herlig å se! Noah er jo kanskje litt for liten for den delen enda, men det kommer nok etterhvert for han også. Jeg er veldig glad for at jeg har lagt så mye vekt på det, for det å lære dem å være ydmyk og takknemlig er  noe jeg alltid har satt stor pris på at mine foreldre lærte meg.

Ha en kjempefin torsdagskveld videre!

3 kommentarer
    1. Syntes det er så flott Aat du ikke forer barna dine med usundt og godteri😍 blir så imponert. Kos dere i påsken 😘🐷💐🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg