DET ER SÅ VIKTIG FOR MEG

Hei alle sammen! Det har blitt noen litt sene oppdateringer de siste to dagene, i morgen er jeg tilbake med en oppdatering tidligere på dagen igjen – så går det litt lenger tid mellom hver oppdatering enn at det skal komme to relativt tett på hverandre utover kvelden. Tror det blir mye bedre!

Nå kommer det en liten oppdatering på hvordan veganer-livet går. Dere etterlyser jo slike blogginnlegg til stadighet, og det synes jeg er så gøy. Jeg merker at jeg har mange engasjerte lesere! Nå har Peppes akkurat lansert vegansk pizza, og jeg ble så glad da jeg så det at dere aner ikke. Dette er noe som er så viktig for meg. Jeg vet ikke om det virker sånn for dere for jeg skriver jo ikke kjempemye om dette temaet til vanlig. Jeg er som dere sikkert har skjønt ingen «sinnaveganer» og synes det er viktig å respektere andre sine valg i matveien, selv om jeg ikke nødvendigvis er enig i dem. Jeg er ikke en sånn som kritiserer vennene mine når vi er ute og spiser eller bare generelt spiser middag sammen, og de spiser dyreprodukter. På ingen måte.

Jeg er blitt så ekstremt dedikert til denne livsstilen (?) vet ikke om jeg kan kalle det en livsstil – men det føles litt sånn noen ganger fordi det har vært så mange vaner i hverdagen og livet mitt generelt som jeg har vært nødt til å endre på. Derfor blir jeg også ekstra glad når jeg ser store kjeder som feks Peppes, lansere og satse på veganske produkter. Det er jo ingen hemmelighet at det er kommet veldig mange nye slike produkter i butikkene også den siste tiden. Det er så bra for miljøet og dyrene, jeg blir genuint glad. Det var noen som spurte om jeg kjøper pels, skinn eller annet materiale til klær og sko som stammer fra dyr – og det gjør jeg også alt jeg kan for å unngå. 

I dag har Noah også spist vegansk (Leo har jo vært i barnehagen, så han er jeg mer usikker på) – egentlig tilfeldig ettersom de spiser “alt” frem til de er store nok til å velge selv, men jeg serverer dem jo den maten jeg spiser når de gir uttrykk for at de har lyst på. Derfor har Noah spist pastasalat, smoothie, grøt, og middagen min i dag sammen med Leo. Jeg gadd ikke lage egen middag til dem med animalske produkter når de likevel elsket middagen jeg lagde til meg selv. Haha!

Barna var forresten med å lagde middag i dag – eller, de så på. Det var tydeligvis ekstremt interessant! Veldig koselig å ha så fine tilskuere da, er så flott å se at de blir eldre og så mye mer “med”. Jeg tok meg selv i å tenke på det tidligere i dag da jeg hadde en ordentlig samtale med Leo. Noen ganger er det så sprøtt å tenke på at han er faktisk min.. Altså mitt barn. Hvis det gir noen mening.

Ha en kjempefin onsdag videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg