DETTE HAR SKJEDD I HELGEN

Hei dere! Det er noe jeg ikke har fortalt dere enda om denne helgen: Som dere allerede vet, så har det vært Fredrik sin tur til å ha barna i helgen, derfor dro jeg til hjembyen igjen. Jeg føler at jeg får litt ro her, mer enn jeg får i larvik når jeg ikke har barna. Jeg får også holdt meg litt opptatt. Jeg savner dem jo som vanlig en hel masse, og er nå på vei hjem til leiligheten min for å gi dem verdens største klem og høre hvordan de har hatt det denne helgen sammen med Fredrik. Jeg tenkte i utgangspunktet å holde samværsavtalen Fredrik og jeg har for oss selv, for noe føler jeg at jeg bare vil ha for meg selv. Men jeg har barna veldig mye alene, og er stolt over at jeg har taklet overgangen fra å være to om alt, til å bare være meg såpass bra.

I helgen har jeg fått tilbrakt en del tid med lillesøsteren min som går på skole og bor i Gjøvik med resten av familien min, derfor ser jeg henne ikke så alt for ofte, og det har vært veldig koselig. Jeg bodde hjemme hos mamma og pappa i helgen selv om det kun var lillesøsteren min som var hjemme, og det var på mange måter litt rart å komme “hjem” dit igjen. De gangene jeg har vært i Gjøvik den siste tiden har jeg jo pleid å bo hos venninnene mine.

Jeg har forresten tatt til meg alt det fine dere skrev til meg på fredag da jeg la ut bilde hvor jeg hadde tonet ned sminken min en god del. Derfor har jeg gjort det i dag også! Jeg har lagt på filter på bildene, da. Fortsatt uant, men ganske deilig egentlig!

Ha en fin søndag videre dere ❤️

17 kommentarer

Siste innlegg