DET VERSTE MED Å VÆRE SINGEL

God kveld alle sammen! Denne dagen har blitt brukt mye på reising for min del, men likevel har jeg hatt en fin dag. Nå er jeg hjemme igjen og det føles veldig godt. Både å være hjemme hos guttene mine, og det å komme tilbake til hverdagen og vanene mine igjen. I dag tenkte jeg å skrive litt om det jeg ser på som det verste med å være singel, etter at jeg tidligere denne uken skrev et blogginnlegg om fordelene med å være singel som fikk veldig god respons av dere.

😨 Å våkne opp om natten etter å ha hatt mareritt uten å ha noen man kan legge seg inntil. Jeg har ofte mareritt og til tross for at jeg ikke er husredd i det hele tatt, så er det helt fryktelig å våkne opp slik på natten og i tillegg være helt alene.

🏡 At man må gjøre alt på egenhånd – husarbeid spesielt. Når man er samboer med noen har man gjerne en viss fordeling av oppgaver, og det mister man når man blir singel, dermed må man gjøre alt selv. 

🙅‍♀️ Ingen å kose med eller dele kveldene sammen med etter at barna har sovnet

💑 Kjæresteparene som er over alt kan være litt slitsomt/trist å se når man går gjennom et brudd og plutselig er singel, selv om jeg personlig selvfølgelig gleder meg på andres vegne så kan det være litt sårt

👩‍👦‍👦 Alle som spør deg om når du skal finne en ny, hvordan det går med kjærlighetsslivet ditt, maser på at du må laste ned Tinder og så videre. Jeg har det ikke travelt, jeg er 19 år, og akkurat nå tror jeg at jeg trenger å være singel litt, og få den erfaringen også når jeg har vært i et forhold i nesten 5 år. Jeg er ikke avhengig av å være i et forhold for å være lykkelig, selv om det har opplevdes litt sårt å se alle kjæresteparene i tiden rett etter jeg ble singel. En litt motsetning til sist punkt, men håper dere skjønner hva jeg mener likevel.

😞 Det kan bli litt ensomt om man ikke er flink til å dra ut med venner og familie – dette har for øvrig heldigvis ikke jeg kjent noe særlig på siden jeg har barna rundt meg store deler av tiden!

⛔ Ingen som løfter deg opp på litt tyngre og dårlige dager, og som du alltid kan støtte deg på.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg