KVALITETSTID MED LEO

Hei fra Gjøvik! Denne helgen tok jeg med meg Leo for å dra hit – vi tok toget til Oslo sammen i går, hvilket var stor stas for Leo som elsker å kjøre tog, og var i Oslo på ettermiddagen hvor vi så ble hentet og kjørte videre til Gjøvik. Vi møtte også en kjempekoselig dame på toget som Leo fikk god kontakt med, akkurat sånt synes jeg er så utrolig hyggelig når man tar tog og buss og har med seg barn som begynner å kjede seg litt. Haha ❤️

I dag har jeg fått litt kvalitetstid med Leo, og siden han har en veldig typisk småbarnshverdag bestående av barnehagen, hjem og spise middag, før det er lek med lillebroren sin og deretter natta – synes jeg det er ekstra koselig når vi får tilbrakt helgene hvor vi gjør noe litt utenom det vanlige for han. Jeg er jo flink til å ta han ut av barnehagen i hverdagen også altså, men det blir jo ikke helt det samme som helgene.

Vi har vært på kjøpesenter i dag også, og Leo har hatt enn innholdsrik dag med både mine foreldre, tantene sine, og meg. Han elsker jo også dyr, og siden foreldrene mine har katter bruker han ekstremt mye tid på å leke med dem når vi er her. Åh, noen ganger tenker jeg litt på hvor koselig det hadde vært å ha dyr selv – men jeg tror jeg burde unngå å ta på meg noe mer ansvar nå, enn hva jeg allerede har.

Som jeg fortalte dere tidligere denne uken, så dro jeg altså i hovedsak hit fordi bestevenninna mi har bursdag og skal feire den. Det kunne jeg rett og slett ikke gå glipp av, selv om det selvsagt hadde vært godt å få slappet av i Larvik i helgen og ikke reist slik jeg har gjort de siste helgene – så betyr det såpass mye for meg å få litt tid med henne at jeg uten tvil valgte å dra. Dessuten synes jeg at jeg fant en god løsning på alt sammen med å ha med meg Leo også, slik at jeg får tid med han i samme slengen, og at han får tid med familien min samtidig. Det er også 20 plussgrader her i Gjøvik så jeg storkoser meg virkelig. Gleder meg til å oppdatere dere senere og håper dere koser dere!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg