UKENS SPØRSMÅL: PREVENSJON, RUSSETID, BLOGGING++

Nå er det en liten stund siden jeg har hatt denne spalten, så jeg tenkte å få begynt igjen. Jeg elsker faktisk å skrive disse blogginnleggene! Men det er jo ikke meg det er opp til, selv om det ikke akkurat er mangel på spørsmål fra dere – så kommer det jo mest an på om dere liker disse innleggene like godt som meg eller ikke 🌸

«Det virker som at du er veldig lite opptatt av merkeklær og merkevesker kontra andre bloggere. Er du det, eller har du bare ikke fokus på det på bloggen?»

– Haha – nei, jeg er ekstremt lite interessert i merkevesker – tror det er få ting som interesserer meg mindre. Når det kommer til klær tenker jeg ikke en gang over merker, jeg kjøper bare det jeg synes er fint uansett hvilket merke det er fra både til meg selv og guttene. Jeg har dyre kjoler til flere tusen, og billigkjoler fra hm til en hundrelapp. Det viktigste for meg er at jeg føler meg fin og komfortabel i klærne jeg bruker. Jeg må si at jeg sliter med å forstå hvorfor det er så viktig for noen å ha merkevesker, men jeg skjønner jo at det blir sett på som et statussymbol av et slag. Men det er min mening, og det er helt sikkert ting jeg gjør og kjøper som folk ikke forstår seg på heller altså🙈

«Dette har jeg lurt på lenge! Ikke ta det ille opp, men jeg synes ikke du har virket spesielt lei deg etter det ble slutt mellom Fredrik og deg. Er det noen spesiell grunn til det? Er du ikke trist?»

– Jeg tar ikke spørsmålene deres ille opp i det hele tatt, så det skal du ikke tenke på. Det er ikke alt som kommer frem på bloggen som skjer i livet mitt, men du har rett i at jeg ikke har vært knust. På mange måter kunne jeg nok aldri tillatt meg selv å gå helt i kjelleren nå som jeg har barna som stoler på meg og trenger meg mer enn jeg trenger meg selv. Det har vært vondt og det har vært vanskelig, men jeg så for flere måneder siden at dette ikke kom til å gå veien og har klart å akseptere situasjonen som den er – selv om jeg selvfølgelig har vært lei meg underveis.

«Har du flest venner med eller uten barn?»

– Det er nok ganske 50/50 tror jeg!

«Hei! Jeg lurer på hvor lang tid bruker du på å ordne deg om morgenen?»

– Det er ganske varierende, og kommer mye an på barna. Men vanligvis 15 minutter. Har jeg skikkelig god tid og barna sover formiddagsluren sin så lenge, kan jeg gjerne bruke 30 minutter bare fordi jeg vil være ekstra nøye når jeg skal sminke meg.

«Du har sagt tidligere at du trener så og si hver dag, gjør du det fremdeles? Hvis ja, hvordan finner du overskudd og motivasjon til det? Jeg har to små selv og orker ikke en gang tanken etter en lang dag!»

– Jeg trener fortsatt så og si hver dag, ja. Men jeg kjører ikke like harde økter hver dag altså! Dessuten er det en veldig fin motivasjon for meg at barna er med de gangene jeg trener hjemme og ikke jogger eller kjører intervalltrening ute, de synes det er hysterisk morsomt å se på og jeg pleier noen ganger og inkludere dem også. Det er faktisk helt perfekt å bruke barna som “vekter”. Haha! Jeg skal være helt ærlig med dere, selvfølgelig er det enkelte dager jeg egentlig ikke har overskudd – men jeg har en tendens til å presse meg selv likevel. Det kan være en fordel på noen områder, men også en ulempe. Motivasjonen finner jeg i at jeg ønsker å føle meg komfortabel i min egen kropp, og fordi jeg får noe ut av treningen.

«Har Fredrik fått seg ny kjæreste?»

– Nei, det har han ikke. Ikke som jeg vet om i hvert fall.

«Du har snakket en del tidligere om at du fant en prevensjonsmetode som fungerte for deg selv om du ikke kan bruke hormonprevensjon. Kan du fortelle hva slags metode du brukte?»

– Det stemmer at jeg fant en metode som så ut til å fungere etter at Noah hadde kommet til verden og det 1,5 året Fredrik og jeg var kjærester etter det. Jeg synes det blir litt intimt å gå i detaljer på hva jeg gjorde for å unngå å bli gravid. Men dersom du er av samme type som meg som blir gravid bare noen ser på deg omtrent – så snakk med legen din, så er jeg helt sikker på at du kan få hjelp av gynekolog til å finne noe som fungerer for deg.

«Jeg er på din alder og synes det er litt sprøtt å lese bloggen din noen ganger og vite at vi er like gamle. Jeg lurer på om du synes det var synd og ikke oppleve russetiden? Jeg vet at du ikke er sammen med Fredrik lenger, men jeg lurer på om han var russ sammen med andre på hans alder, eller om han også droppet det?»

– Nei, det var ikke noe stort tap for meg å gå glipp av russetiden. Jeg synes selvfølgelig at det var litt rart i fjor da alle som var like gamle som meg var russ, spesielt siden jeg husker jeg snakket om det fra jeg var liten – at jeg gledet meg til å være russ. Jeg er glad for livet jeg har valgt, og til tross for at jeg ikke tviler på at russetiden er et minne for livet – så føles det helt greit at jeg gikk glipp av det. Jeg har vunnet opplevelser på andre områder, så det er helt greit at jeg tapte den. Fredrik var heller ikke russ – husker jeg riktig tilbød jeg Fredrik å finanisere russetiden hans (haha) fordi jeg fikk dårlig samvittighet for om han ville være russ og kanskje ville dra litt ut, det hadde jo i så fall vært helt greit. Men han ville heller være hjemme med Leo og meg på den tiden, så det løste seg selv.

«Jeg er en av dem som ikke kan se for meg at blogging er så mye jobb. Den siste tiden har du bare blogget ett blogginnlegg om dagen, hva gjør du ellers den dagen som innbærer mye jobb?»

– Jeg skal ikke påstå at blogging er et voldsomt tungt yrke, men det er klart at det er en del jobb det også. Til tross for at jeg den siste tiden dessverre bare har klart å blogge en gang per dag, så jobber jeg mye med bloggen selv om det ikke viser seg i form av feks et ekstra blogginnlegg. Jeg har mail jeg må svare på, regnskap, møter, samarbeidsavtaler og samtaler med annonsører, bildetaking og redigering av bilder, i tillegg til at jeg stort sett begynner på kanskje 3 blogginnlegg hver dag – selv om jeg kanskje bare kommer i mål med ett eller to. Jeg jobber mange timer hver dag. Planen er for øvrig å få ut to blogginnlegg hver dag, men i det siste har det i gjennomsnitt bare vært ett per dag som jeg har blitt fornøyd med – og da vil jeg ikke publisere noe bare for å publisere noe – hvis dere skjønner. Da vil jeg jo heller ha fokus på at det jeg publiserer på bloggen skal være bra 🙌

I dag har jeg som dere ser på bildene, vært ute i varmen. Det har vært så fint! I morgen skal det bli nærmere 30 grader her i Larvik, så jeg gleder meg noe enormt ☀️🏖️ Det skal heldigvis bli litt kjøligere på 17.mai – når jeg skal bruke bunad er det egentlig helt greit at det ikke er over 20 grader, for å si det sånn. Jeg er ganske sliten etter det siste døgnet fordi barna ikke er så glad i å sove om dagen (les: natten) så får jeg bare noen få timer i natt skal jeg si meg fornøyd med det. Ganske mye som forandrer seg etter man får barn, forventningene til hvor mye søvn man kan si seg fornøyd med er absolutt en av dem 😂

Ha en fin kveld videre!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg