Hun ble i hvert fall ikke 16 og gravid

Nå sitter jeg på toget på vei hjem til Larvik og guttene mine som jeg gleder meg uendelig masse til å se igjen. Dessverre sover de når jeg kommer frem, men jeg vet at vi har en veldig fin dag sammen i vente i morgen. Jeg skulle egentlig være hjemme tidligere, men toget jeg tok fra Gjøvik ble veldig forsinket og jeg rakk ikke overgangen til toget jeg skulle ta videre fra Oslo. Dermed ble det ganske mye venting på Oslo S før jeg kom meg videre. Kjedelig, men sånn er det!

Før jeg dro rakk jeg å delta en liten stund på bursdagsmiddagen til lillesøsteren min som har fødselsdag i morgen! Hun blir 17 år gammel og klarte jammen meg å fylle 17 år uten å bli gravid 😂 Neida, jeg bare tuller. Selv om det fra spøk til alvor er ganske vanvittig å tenke på at hun i morgen er like gammel som det jeg var da jeg hadde rukket å bli gravid med nummer 2. Jeg så det kanskje ikke da, muligens fordi det er enklere å se andre i det perspektive enn det er å se seg selv – så tenker jeg at hun er SÅ ung. Synes det er litt sprøtt å tenke på at det var tilfellet med meg.

Hun fyller år i morgen og siden jeg dessverre ikke får vært der på dagen hennes, var det veldig hyggelig å kunne tilbringe denne helgen hjemme i Gjøvik og ikke minst få tilbrakt litt tid med henne i løpet av den også. Hun fikk selvfølgelig også bursdagsgaven sin fra barna og meg før jeg dro 🎈

Jeg håper dere har hatt en minst like fin helg som meg! I løpet av uken som begynner i morgen går vi inn i juni, og det er endelig sommer. Takk Gud!

3 kommentarer
    1. Har jo vært sommer siden 1.mai xD fælt å si det, men syns det har vært altfor varmt i det siste 🙈

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg