DENNE UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor er det lyse olaskjørtet fra, som du la ut bilde av at du hadde på deg på Instastory?

– Haha, utrolig mange som spurte om dette! Det skjørtet kjøpte jeg faktisk på WOW. Er fullt klar over at det er en barnebutikk, men synes det var så fint og siden jeg ikke er høyere enn 160 cm fant jeg størrelsen min der også. Er ikke rom for så veldig mye hofter i det, da (og ble plutselig glad for at jeg ikke har noen svær-instagramrumpe) 😂

(Haha, dette var faktisk ingen posering –  jeg knipset bare mange bilder og dette var det eneste helfigur-bildet jeg klarte å ta som ikke ble ufokusert…)

Hva tenker du om at bloggere på din alder og litt eldre har begynt å ta botox? Synes du det er for tidlig, eller kunne du gjort det samme?

– Jeg tenker at det får være deres valg, men at jeg ikke håper de oppfordrer noen til å gjøre det samme (og at de ikke reklamerer for det). Og så tenker jeg at jeg er himla glad som slipper selv, for jøye meg.. Jeg tror aldri jeg har sett et tilfelle hvor det har vært fint. Beklager altså, men det er bare helt ærlig fra min side.

Hei, jeg begynte å lese bloggen din etter du sluttet å eksponere barna. Veldig bra at du skjermer dem på måten du gjør nå! Men jeg er bare litt nysgjerrig og lurer på om barna dine ligner på deg? Hvis du vil svare på det da.

 Det kommer nok an på øyet som ser. Jeg synes ikke barna er veldig like meg, de ligner derimot ganske mye på pappaen sin. De har for øvrig mine øyne og øyenfarge (lys blå) Minstemann har for eksempel ganske lyst hår til at jeg som mammaen hans har veldig mørkt naturlig. Jeg pleier å si at de ligner på seg selv, og synes det er en fin måte å se det på ☺️

Synes det er så bra av deg å legge ut bilder av deg selv sminkefri! Visste ikke at du hadde fregner så ble overrasket. Pleier du å retusjere de bort på bilder du legger ut på bloggen/Instagram?

– Så hyggelig! Jeg tror jeg har nevnt noen ganger at jeg har fregner, men det synes jo stort sett ikke på bildene jeg legger ut nei. Jeg retusjerer aldri bildene mine, men jeg bruker dekkende sminke og filter på bildene. I det siste har jeg for øvrig begynte å droppe å bruke like dekkende sminke som tidligere, jeg prøver å trappe ned gradvis slik at jeg skal bli vant til det. Legger ved et bilde av meg uten dekkende sminke så kan dere jo se!

Noen ganger når jeg leser bloggen din savner jeg å få vite mer om deg – dine interesser og hva du liker å gjøre, hva du finner på med venner osv… Kan du ikke fortelle noe om deg selv som du ikke har fortalt tidligere?

– Hm.. Kanskje at jeg er veldig glad i musikk? Jeg skal kjøpe meg et piano snart og lære meg å spille det – for det er noe jeg alltid har hatt lyst til!

Er det noen grunn til at du har lite reklame på bloggen din? Synes bloggen din er fryd når det kommer til reklame i motsetning til veldig mange andre.

– Først av alt så er jeg glad for å høre at du opplever at jeg har lite reklame på bloggen. Jeg vil aldri være en blogger som har en blogg stappfull av reklame, jeg er nok litt kresen når det kommer til hva jeg vil fronte på bloggen min. Som jeg har vært inne på tidligere – så kan “hvilken-som-helst” stor blogger ta godt betalt for reklameplass/blogginnlegg og dermed takke ja til alt som dukker opp – jeg velger heller å takke mye nei, og ja til det jeg virkelig kan stå for. Jeg kunne garantert tjent dobbelt så mye som jeg gjør nå hadde jeg takket ja til alt, men jeg vil ikke reklamere for ting jeg ikke kan stå for, og jeg er ikke villig til å selge unna egne prinsipper ved å for eksempel reklamere for dyretestet sminke, pelsklær etc. Jeg tror ikke disponibelt beløp på konto kan gjøre opp for at man har ødelagt troverdigheten sin eller omdømmet sitt, samt å innse senere at man har solgt “alt” – hvis dere skjønner hva jeg mener. 💰

Hei. Lurer på hva du tenker rundt det og ikke være sammen med barnefaren? Er selv i samme situasjon og klarer ikke tenke positivt. Det jeg er trist for er at jeg ikke kan se barna mine hver dag. det er en utrolig stor hjertesorg. Jeg har fått barna mine for å se dem hele tiden og nå mister jeg halve barndommen..50/50. Har det veldig vanskelig.

– Hei du. Fikk så vondt av deg når jeg leste denne kommentaren 💔 Jeg kan kjenne meg igjen i tankene dine, men siden vi ikke har 50/50 fordeling nå (blant annet fordi Fredrik jobber så mye) så har jeg kanskje ikke rukket å kjenne like mye på dette som du har. Men det er definitivt tanker jeg kjenner igjen. Det er absolutt ikke lett, men noen ganger er man nødt til å akseptere at noe er ødelagt og at det ikke kan repareres – og kanskje må man tvinge seg selv til å akseptere situasjonen selv om det ikke ble som man ønsket i det hele tatt. Jeg har prøvd å tenke at jeg ønsker at mitt fokus skal være på å få til et så godt samarbeid som mulig, og at vi kan ha en god tone og en god relasjon – at vi kan sende hverandre bilder eller melding – og fortelle om det dersom barna gjør noe nytt/sier noe nytt og det kan være med på å lette sorgen når vi ikke har barna, samt at det kanskje er med på å gjøre at man ikke føler at man går glipp av like mye som har med barna å gjøre, når vi ikke har dem rundt oss. Jeg tror at om man har en god relasjon (som jeg er fullstendig klar over at ikke alltid er mulig å få til etter et tungt brudd, selv om man gjør sitt beste) så kan det være lettere å finne løsninger når man sitter og kjenner på savnet etter barna etter et samlivsbrudd. Og du, selv hjertesorg blir bedre etter hvert ❤️ Det er en mager trøst nå, men det beste rådet jeg kan gi deg er å bruke menneskene rundt deg når du ikke har barna, dyrke egne interesser (og kanskje få avtalt en videosamtale med barna når de er hos pappaen sin – om savnet blir for stort?) og tenke at pappaen deres mest sannsynlig føler det på samme måte som deg når du har barna.

Håper dere ble fornøyde med svarene! Ha en fin søndagskveld, alle sammen.

8 kommentarer

Siste innlegg