PASSER PERFEKT INN I LEILIGHETEN MIN

Reklame | Desenio

God tirsdag alle sammen! Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har fått spørsmål om hvor jeg kjøper bildene jeg har hjemme på veggen. Det er kun et sted på nett jeg har bestilt bilder de siste årene, og det er fra Desenio.no! Derfor er det med stor glede at jeg kan meddele at jeg kan gi ut en rabattkode til dere lesere i dag! Koden “MAMMA” gir 25% rabatt på posters hos Desenio mellom 12-14 juni. (Koden gjelder ikke for rammer eller handpicked-/collaboration postere)

Desenio er enkelt og greit et trygt nettsted hvor du kan bestille bilder, posters, rammer og det du trenger for å henge opp bildene eller posterne dine hjemme. De har et vanvittig stort utvalg (til og med nydelige bilder til barnerommet!) som jeg har kjøpt flere av fra langt tilbake i tid. De har også utrolig kjapp hjemlevering. Jeg er såpass utålmodig av meg at det at nettstedet har rask levering faktisk betyr ganske mye. Å sitte og vente på noe jeg har bestilt på nett i flere uker orker jeg ikke en gang tanken på. Haha!

Hvis du vil ha noen av de samme bildene du ser i dette blogginnlegget, så er det bare å søke etter navnet! Jeg har skrevet ned navnet på alle posterne under bildene jeg har tatt av dem, slik at de skal være enkle å finne for dere som kanskje ønsker å kjøpe noe av det samme.

📷 Posterne på bildet ovenfor heter «Baja Desert» og «Heaving standing»

📷 Posterne på bildet ovenfor her heter «Santa Monica bike path» «& White marble» og «baroque stucco» i riktig rekkefølge.

📷 Posterne på bildet ovenfor her heter: «World map grey» og «San Fransisco»

📷 Posteren på bildet ovenfor heter «Buffalo horns»

📷 Posteren på bildet ovenfor heter: «Moon and back blue»

Jeg er så utrolig fornøyd med hvor godt bildene passer inn i leiligheten min! Både de nye bildene mine, og de jeg har hatt i flere år. Husk at Desenio har et bredt utvalg av kjempefine postere utenom de du kan se i dette blogginnlegget også ☺️ Det er det som er så fint med et så bra utvalg – at alle kan finne noe som passer perfekt inn i hjemmet deres!

Ha en kjempefin dag videre!

12 kommentarer

Siste innlegg