ENDELIG I GANG!

Jeg tror (og håper?) jeg snakker for flere enn bare meg selv når jeg kan si at jeg er så glad for at jeg _endelig_ har fått spilt inn en videoblogg til dere 😍 Jeg lurer på hvor mange hundre ganger jeg har fått spørsmål om jeg snart kunne begynne med videoer. Det er mye som skjer med bloggen fremover, og nå var tiden endelig inne for å sette i gang. Men det tok noen år, da.. Jeg spurte på Snapchat i går og på Facebook-siden min i dag tidlig etter spørsmål, og har fått haugevis. Jeg plukket for øvrig ut de som ble spurt om flest ganger, fordi jeg ikke vil starte med en alt for lang svar-på-spørsmål video. Da synes jeg det er bedre å fokusere på litt færre spørsmål – i hvert fall i første omgang. Det er jo tross alt også min første ordentlige video. Jeg tror det blir veldig bra, og har fått ansatt noen til å redigere videoene mine også – jeg har jo virkelig ikke peiling, men kanskje jeg kan få til å lære meg den biten også etter hvert. 

Jeg har derfor tilbrakt dagen i Oslo i dag og fikk spille inn videoen hos Egmont, de jeg har bloggkontrakt med, og søsteren min var med som moralsk støtte. Vi har spist litt, tatt en kaffe og koste oss litt i sentrum da vi var ferdig med innspillingen (som for øvrig tok veldig mye lenger tid enn jeg trodde) det var også veldig gøy i seg selv.  Vi valgte litt feil dato da, for Oslo sentrum var jo stappfullt i dag fordi det var/er(?) vg lista i Oslo i kveld. Herregud så mye folk, jeg blir helt svimmel bare av tanken på det.

Da jeg satt på toget på vei hjem til Larvik med 1% strøm igjen på mobilen min, priset jeg meg for det første lykkelig for at jeg ikke bor i Oslo til vanlig, og innså i tillegg raskt at jeg hadde klart å glemme mobilladeren min i Oslo. Så jeg har mildt sagt hatt mobil-abstinenser på veien hjem igjen, men etter at den enorme irritasjonen omsider gav seg, gikk det samtidig opp for meg at jeg hadde litt godt av det også 😂

Nå er det endelig helg og jeg er trygt hjemme igjen etter lang dag ❤️ Håper dere får en kjempefin helg, alle sammen!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg