EN AV DE FINESTE DAGENE I MITT LIV

God lørdag dere! Herregud for en rolig og avslappende dag det har vært. Jeg hadde helt glemt tid da jeg plutselig så på klokken og innså at jeg ikke hadde blogget hittil i dag. Såpass fjern og stressa er jeg om dagen, ja. Haha!

Tilfeldigvis så jeg gjennom bildene fra Leo sin dåp akkurat da, og det gikk ikke lang tid før det gikk opp for meg at det faktisk nå er 3 år siden en av de fineste dagene i mitt liv. Derfor var jeg bare helt nødt til å dele de fineste øyeblikkene fra dagen med dere. Jøye meg så gøy det er å se gjennom bilder fra slike store dager. Det er kanskje noe av det jeg er mest takknemlig å ha bloggen for, sånn bort sett fra leserne mine selvfølgelig, alle bildene og minnene som ikke bare ligger på bloggen, men også det jeg har tatt som ligger på utallige minnekort og som jeg aldri skal dele. Men som jeg bare skal ha helt for meg selv og kikke gjennom fra tid til annen. Er det en ting jeg ikke angrer på, så er det hvor mange bilder jeg har tatt helt siden barna var små – da tenker jeg ikke på delingen av bildene altså, men alle bildene jeg har. De er så mye verdt for meg!

18 år gamle Fredrik og jeg som akkurat hadde fylt 17. Det er sprøtt å se dette bildet og tenke på denne tiden nå synes jeg. Det er liksom så fjernt, men samtidig er det ikke mer enn 3 år siden. Jeg så jo ut som et lite barn selv.

Leo sin kjempefine dåpskake 🎂💙👼🏻

l

Jeg elsker jo virkelig å arrangere det som er av bursdager, dåp og så videre – det vet dere jo. Så dere kan tro jeg gleder meg til venninnene mine blir gravide. Hjelpes meg, jeg kommer til å skjemme dem bort med babyshowers og det som er. Det å glede de jeg er glad i spiller selvfølgelig den aller største rollen da!

Nå er det straks middag for min del – jeg har jo faktisk ikke spist noe særlig i dag, og nå sitter jeg bare og lurer skikkelig på hvordan i alle dager jeg som vanligvis spiser så utrolig mye har klart å glemme å spise i dag. Tror kanskje jeg burde stresse ned nå! Ønsker alle sammen en veldig fin lørdagskveld videre, så snakkes vi igjen snart! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg