IKKE GLEM DETTE!

Reklame | Askeladden navnelapper

God mandag dere! Nå er vi på andre uken med eldstemann i barnehagen, og nå er det virkelig ikke lenge igjen til minstemann også begynner. I den anledning har vi naturligvis begynt å forberede litt til hans første dager i barnehagen. Det viktigste gjøres først, så vi begynte enkelt og greit med merkingen av tøy og eiendeler som lille gutten min skal ha i barnehagen. Jeg vet at jeg har en del blogglesere som også skal sende barna sine i barnehagen for første gang i år, så da tenkte jeg bare måtte minne om hvor utrolig viktig det er å merke absolutt alt. Det er jo så kjedelig å risikere å miste noe av det man kjøper til barnehagestart av klær og utstyr, for å ha glemt å gjøre noe som er så enkelt og fort gjort!

Noen foretrekker å merke klær og utstyr med penn eller tusj, andre med navnelapper. Jeg kan selvfølgelig ikke snakke på vegne av andre enn meg selv, men jeg har prøvd både penn, tusj, og flere typer merkelapper – og navnelappene fra Askeladden er uten tvil de beste på markedet, og er et naturlig førstevalg for meg. I mine øyne ser ikke bare navnelapper ryddigere ut når man først må merke klær og utstyr, men det er også utrolig lettvint. Man bare fester dem på like lett som et klistremerke, og når det er gått 24 timer kan man til og med vaske plaggene på 60 grader uten at det gjør noe. Det eneste man er nødt til å huske på er at merkelappen  festes på vaskeanvisningen for at den skal sitte ordentlig når det kommer til tøy! Når det kommer til sko, kan den festes både på utsiden og innsiden av skoen.

Nå er det også en nyhet blant merkelappene hos Askeladden! Nyheten heter minilapper, og er som navnet sier, strykefrie minilapper og passer perfekt til å feste på de minste tingene som for eksempel hårspenner, smokker, og fargeblyanter – eller kanskje bare til favorittbamsen som er med i barnehagen. De tåler både oppvaskmaskin og vaskemaskin, og passer like godt til andre småting, eller så kan de også brukes på plagg med liten vaskelapp hvor du ikke får plass til større navnelapp.

Du kan selv velge hvordan du vil at merkelappene skal se ut, og på navnelapper.no kan du velge mellom mange ulike tema, motiv og bakgrunner. Kanskje barnet vil være med å velge også? Jeg vet at Leo synes det var stor stas å få lov til å være med å velge Mummi-navnelapper til barnehagestart etter jul i fjor. Tips: Skriv gjerne med telefonnnummeret ditt på merkelappen også – om du eller barnet ditt skulle miste vottene, luen eller favorittbamsen utenom barnehagen også, så gjør det ting ganske mye enklere at tingene er merket med telefonnummer.

Ha en fin mandag videre, og lykke til med barnehagestart til alle kommende barnehage-foreldre! 

17 kommentarer

Siste innlegg