I DAG SAVNER JEG DET

Det er mange av dere som etterlyser mer om hva som skjer med barna om dagen, hvordan det går med utviklingen til minstemann, og hvordan de har det. Som jeg har sagt tidligere så vil det ikke være noen detaljerte oppdateringer med informasjon om barna lenger. Men det jeg kan si er at de har det superfint. De vokser slik de skal, de utvikler seg slik de skal, og de gjør meg utrolig stolt.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det uten å dra inn klisje på klisje – men det er så rart hvordan jeg tidligere aldri følte at tiden gikk fort nok, mens nå føler jeg at den aldri går sakte nok. For det slo meg i dag tidlig, da barna sitter og leker med hverandre på gulvet. Det føles ikke som at det var så lenge siden jeg satt med 25 ekstra gravidkilo og lurte på hvordan de kom til å se ut. Hvordan personligheten deres var. Om de kom til å leke fint med hverandre. Og nå løper de etter hverandre og jeg synes det er så rart hvordan tiden bare går og hvordan livet bare går videre uansett hva. Uten å ta hensyn til mødre som trenger litt tid til å klare å henge med.

For i dag savner jeg lukten av baby.

Jeg savner dette smilet om morgenen. Og det lille ansiktet som gjemmer seg bak dyna.

Jeg savner å ikke være bekymret for at babyen min skal kunne gå bort og tygge i stykker fjernkontrollen slik han gjorde med det to forrige. Eller nei, kanskje ikke akkurat det.

De bittesmå tøffelskoene.

Jeg savner at de ligger ved siden av meg og holder hånda mi som om de aldri vil slippe den. Nå har de det for travelt med å leke med det nye lekekjøkkenet sitt (og stappe lekekjøkken-ovnen full av traktorer og tog mens de ler hysterisk)

Så må jeg minne meg selv på stresset med babyer og tøffe svangerskap. Og kolikken. For det savner jeg jo ikke. Faktisk er det også enkelte dager jeg ikke en gang trenger å minne meg selv på det heller, jeg trenger bare å ha med meg to trassige barn på matbutikken og så klarer jeg ikke tenke tanken på at jeg savner det i det hele tatt.

Eller, i hvert fall for en liten stund. ❤️

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg