KRYSSER FINGRENE

Hei alle sammen! I dag har jeg vært en liten tur på skolen, i og med at jeg kun hadde en økt der i dag, så rakk jeg å ha foreldresamtale i barnehagen også i dag, før klokken hadde rukket å bli 13.00. Veldig fint å ha gjort det, siden begge barna nå har gått sammen i barnehagen i et par uker allerede! Det er litt rart at begge går i barnehagen nå, men jeg tror det føles mest rart fordi hverdagen min nå er helt annerledes enn tidligere. Jeg har også fått kjøpt litt småting som de manglet til rommet sitt i dag – jeg synes fremdeles at det å innrede barnerom er verdens koseligste ting å gjøre, spesielt når de har så stor plass nå! 

Angående blogginnlegget jeg publiserte i går kveld som hadde tittelen “Forelsket” med et koselig bilde som jeg tok med noen jeg er veldig glad i, og som ble slettet et par timer – så var det egentlig en relativt lang tekst i blogginnlegget også, men den ble sporløst forsvunnet da jeg publiserte blogginnlegget og kun overskriften sto igjen. Det la jeg ikke merke til før det hadde ligget ute i et par timer, faktisk. Og når jeg begynte å skrive teksten på nytt, kom jeg på at det var mye jeg ville skrive annerledes. Jeg gruer meg litt til å dele det, men det kommer ut på nytt om en liten stund. Og denne gangen skal det forbli publisert altså! Haha!

Denne uken har jeg en litt roligere skoleuke enn ellers – selv om jeg har noe tid på skolen hver dag uansett. Jeg skulle ha vært på noen møter i Oslo denne uken med bloggen, men det kræsjer med tidspunktene jeg har på skolen – så det er bare nødt til å vente. Med fraværsgrensa som gjelder for alle, også meg selv om jeg har barn, kan jeg ikke akkurat ta noen sjanser. Jeg er faktisk livredd for å bli syk og gå glipp av noe på skolen på grunn av fraværsgrensa, spesielt siden vi fremdeles er helt i starten av skoleåret. Derfor håper jeg virkelig at jeg denne høsten slipper unna sykdom – men med to små barn er det helt umulig å si hvordan det blir, så jeg får bare krysse fingrene.

Håper dere har hatt en grei mandag! 

13 kommentarer

Siste innlegg