ANGÅENDE MIN NYE KJÆRESTE

“Hvorfor i alle dager fant du ut at du skulle lete etter ny kjæreste akkurat nå?

Skulle du ikke vente?”

Jeg lette aldri etter noen. Aldri har jeg lastet noen dating-apper eller dratt ut på ting med intensjoner om å finne meg kjæreste i løpet av denne tiden. Ingen planlegger å forelske seg i noen, det skjer bare. På samme måte hadde jeg aldri noen sterkt ønske om at det måtte skje akkurat nå, men det skjedde bare og jeg kommer ikke til å lyve for dere og si at jeg ikke er glad for at det gjorde det.

På forhånd var jeg ganske tydelig med de rundt meg at jeg ville vente så lenge som mulig med kjæreste. Jeg var så sliten, og jeg gikk til psykolog for å få litt orden i følelseslivet mitt. Jeg trengte å få alt som hadde med kjærester å gjøre på avstand.

Jeg lette aldri etter noen, men vi fant hverandre. Og jeg klarte ikke tanken på hvor mye jeg ville angre om jeg ventet enda lenger og i verste fall mistet det. Derfor holdt jeg ikke fast ved at jeg skulle vente og holde meg unna alt som hadde med kjærester å gjøre. Fordi jeg visste at jeg kom til å angre. Og fordi jeg tenker at hvis du ikke klarer å få noen ut av hodet ditt uansett hva du gjør, så er det kanskje fordi de er ment til å være der.

27 kommentarer

Siste innlegg