ALT ER IKKE SÅ PERFEKT SOM DET SER UT TIL

Endelig fikk jeg litt tid til å sette meg ned igjen. Legging av barn har vært en utfordring nå de siste dagene, og det er rett og slett utmattende.

Jeg prøver å ta til meg rådet jeg har fått fra lesere om å smile mer på bilder om dagen! Håper dere har lagt merke til det. Litt, i det minste. Jeg ser gjennom bildene og ser at jeg ser glad ut. Jeg tenker at om jenta på bildene ikke var meg, ville jeg aldri tenkt at noe var i veien om jeg hadde sett henne. Jeg så jo glad og fornøyd ut.

Så går det igjen opp for meg hvor lite som skal til for å skjule at man ikke har det bra. For man kan ikke se på noen om de har det bra eller ikke. Jeg har det bra om dagen. Som de fleste andre, vet jeg for øvrig hvordan det er å ha det skikkelig kjipt. Da mitt yngste barn fikk kolikk og gråt flere timer sammenhengende hver dag i 2 og en halv måned – vurderte jeg først å ikke si noe om det på bloggen i det hele tatt, og skjule det. Og det er åpenbart en grunn til at man tenker slike tanker hvor man vil gjemme bort det som ikke er så forbanna fint.

Det er så viktig å tenke på at man ikke vet hvordan noen har det på bakgrunn av om de ser glade ut. Om det ser ut til at de har det bra. Jeg er sikker på at jeg kunne fremstilt livet mitt helt perfekt uten at noen av leserne mine ville ha tenkt tanken på at noe kanskje ikke var helt bra. For hver dag, og hver gang man som blogger publiserer et blogginnlegg, og hver gang noen med en stor instagramkonto publiserer et bilde så tar man et valg: Man velger hvordan man ønsker å fremstille livet sitt.

Alt kan se helt perfekt ut. Hjemmet kan se plettfritt og perfekt ut. Det kan se ut som man har det perfekte kjæresteforholdet. Det kan se ut som at man lever problemfritt. Det er så enkelt å fremstille livet sitt perfekt. Alle kan gjøre det, det krever så lite. Det som krever noe er å innrømme at alt ikke er så perfekt som det kanskje ser ut til.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg