SÅ FEIL KAN MAN TA

I dag var jeg på ordinær 2-års kontroll med gutten min, og etterpå skulle vi innom matbutikken. Vanligvis har jeg syntes at det er ganske stressende å ha med barn på matbutikken, men nå begynner jeg å bli godt vant med det – og stort sett går det greit. Men i dag ble det litt annerledes. Jeg var fra før egentlig ganske stresset, og var egentlig helt sikker på at han kom til å tulle med meg på handleturen.. Dere vet, løpe rundt i matbutikken, leke gjemsel, ta med varer vi ikke skal ha… Og så videre. Haha!

Jeg tok veldig feil, for i dag overrasket han meg ordentlig. Han tok tak i handlekurven og trillet den for meg hele butikkturen på eget initiativ, fulgte konsekvent etter meg og var SÅ flink. For dere som ikke har barn selv virker det sikkert som ingenting, selv kjente jeg hvor uendelig stolt jeg ble over han ❤️ Det er sånne småting som betyr så mye – ikke minst er det en bekreftelse på hvor stor han begynner å bli, vil hjelpe til og bidra.

Slike hverdagsepisoder pleier jeg aldri dele lenger – i og med at de ofte kan være utleverende. Hva som skjedde på butikken i dag føler jeg ikke for å skjerme på samme måte som hva jeg gjør med veldig mye annet, så akkurat dette tenkte jeg at jeg skulle dele. Jeg har snakket tidvis mye om hvor herlig det er å ha små barn, i dag fikk jeg kjenne litt på hvor morsomt det er å ha litt større barn også. Fremdeles liten, men litt stor også.

2 kommentarer
    1. Det kan også komme av at det bare var et barn med på butikken. Merker det veldig godt her iallfall, at et barn med på butikken er bare kos. To barn med på butikken er kappløp med vognene, hjemme seg bak isdisken eller handling av alle mulige slags varer 😂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg