SPØRSMÅLET JEG IKKE KLARTE Å SVARE PÅ

Dagen før i går samt igår hadde jeg en spørsmålsrunde gående på Instagram stories der jeg fortløpende svarte på spørsmål som kom inn – det er noe jeg kan finne på å gjøre fra tid til annen. Jeg finner det utrolig koselig å kunne kommunisere med dere på den måten og hadde det veldig gøy mens jeg leste, kikket på og svarte på spørsmål. Tross at det tok veldig mye mer tid enn det kanskje ser ut til! Og så fikk jeg ikke svart på halvparten en gang. Men gøy var det.

Jeg fikk spesielt ett spørsmål som jeg tenkte at dette orker jeg ikke begi meg ut på. Det kan sikkert virke overraskende for noen at av alle ting som jeg synes er vanskelig å svare på, så lød det aktuelle spørsmålet følgende “Hva er det skumleste innenfor kjærlighet?”

De som kjenner meg godt vet at det er to ting om meg som ikke alltid kommer like godt ut på bloggen: At jeg stort sett alltid er glad, og at jeg i tillegg til det er ganske privat av meg. Ironisk nok, da jeg har bloggen hvor jeg deler en god del om livet mitt.

Jeg orket og klarte ikke å svare på det i går, fordi da føler jeg at jeg må begrunne svaret mitt og da må jeg åpne meg.

Jeg tror at når du først har blitt såret på verst mulig måte av noen du elsker, så er det en del av deg som aldri blir helt den samme igjen. Og når du først er kommet deg opp i karusellen med å ha tillitsproblemer, så krever det vanvittig med jobbing for å komme seg av den. Kanskje blir man heller aldri kvitt det, men man lærer seg å leve med det selv – og klarer å akseptere at det er noe som ble ødelagt en gang som ikke kan fikses igjen.

Kanskje klarer man til og med å fungere bra i et forhold – tross at arrene muligens alltid vil være der.

Så på det spørsmålet har jeg lyst til å svare at det skumleste med kjærlighet, er å vite at noen har muligheten til å ødelegge deg fullstendig følelsesmessig – men likevel klare å stole fullt og helt på at de ikke kommer til å gjøre det. 

4 kommentarer
    1. Hei, det var mitt spørsmål. Jeg skrev det fordi jeg selv føler på det iblant. Jeg er glad du svarte på det, for jeg ville høre om det er flere som tenker det, og det ser jeg at det er. Jeg synes kjærlighet er så stort og fint, men veldig skummelt. Takk for at du svarte, det hjelper å lese at flere føler det samme.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg