HELT UTEN FILTER

God kveld, dere! Endelig tid for litt hverdagsblogging igjen. I dag tidlig var jeg så trøtt at jeg slumret frem til klokken var blitt 08:30 – og jeg skal absolutt ikke klage, for akkurat det er det ikke ofte jeg kan gjøre i hverdagen. I dag lot det seg faktisk gjøre, og jeg var overlykkelig (men fremdeles voldsomt trøtt) da jeg sto opp og gjorde meg klar for skolen.

Nylig hadde jeg høstferie, og noen vil sikkert tenke at det er litt demotiverende å tenke på hvor lenge det er til min neste ferie – som altså vil være juleferien. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å si det, men jeg er så motivert for å gjøre mitt aller beste og selv om jeg en sjelden morgen kan slumre litt fordi jeg er trøtt – så er jeg vanligvis oppe med en gang vekkerklokken ringer klokken 06:00 om morgenen. Det er ingen bedre følelse enn det å føle at den delen går såpass greit, det hadde jeg faktisk ikke trodd. Hurra for det! Det er så viktig at motivasjonen er på plass disse årene som nok kan bli litt intense til tider. 

Da jeg var ferdig på skolen gikk jeg rett opp for å hente størstemann i barnehagen, og jeg hadde selvfølgelig klart å glemme at det skulle være et slags arrangement der i ettermiddag. Heldigvis rakk jeg akkurat å komme i tid til å høre barna synge – og siden jeg hadde vært på skolen helt frem til jeg kom meg til barnehagen, hadde jeg ikke hatt mulighet til å komme noe tidligere uansett om jeg hadde husket det- da jeg åpenbart er helt nødt til å være på skolen når jeg har timer. Men fremover glemmer jeg nok ikke å lese månedsplanen nøye, for å si det sånn. Følte meg virkelig ikke som tidenes mamma da nei. Men jeg kan ikke tillate meg å ta det så tungt. Alle kan glemme, og jeg kommer til å til grunne dersom jeg alltid skal være så streng med meg selv.

Det var altså litt om dagen vår helt uten filter. Bildene jeg deler med dere fra i dag er også helt uten filter, faktisk! Jeg er pent nødt til å redigere skarphet/lysstyrke og kontrast, da – høsten og lyset som kommer nå utover vinteren er det verste med å være blogger. Tror også jeg må kjøpe meg nytt kamera – kameraet jeg bruker nå har jeg brukt helt siden jeg startet å blogge, for 4 år siden! I løpet av den tiden har jeg ødelagt 15 telefoner – så i motsetning til de stakkars telefonenen mine, har kameraet klart seg bra vil jeg si. Haha..

Nå er natta for guttene her, gleder meg umåtelig til å legge meg selv – men aller først skal jeg nyte litt stillhet og spise en boks med is eller to. Håper virkelig dere har det bra! Vi snakkes snart ❤️

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg