JEG ER SÅ GLAD JEG GJORDE DETTE!

Hei dere! I dag skulle jeg egentlig publisere et blogginnlegg hvor jeg skrev litt om debatten som har gått som en farsott på nett de siste døgnene – om ihjelsponsede mammabloggere og Instagram-mødre. Jeg legger sjela mi i blogginnlegg om viktige tema – så derfor rakk jeg ikke å publisere det i dag!

I dag tenkte jeg derfor å tipse dere som kanskje har vært mødre en stund allerede, som nylig har blitt det og dere gravide om å lage minnetavle! Det er også kalt minneramme. Greia går vel egentlig ut på å lage en slags ramme eller tavle med minner fra barnets første tid her i verden. Jeg har mistet helt tellingen på hvor mange ganger jeg har tenkt på hvor glad jeg er for at jeg lagde en slik til hver og en av barna. Det trenger ikke å ta lang tid, være noe særlig avansert eller noen ting i det hele tatt! Det er i grunn bare et mini-DIY prosjekt som er litt ekstra koselig å lage, synes jeg i hvert fall.

Til tross for at jeg lagde en slik i løpet av det første leveåret til guttene mine, så er det heller ingenting som står i veien for å gjøre det når barna er blitt noe større også. Det er kanskje bare litt større sannsynlighet for å glemme litt av hva barnet brukte mye av den første tiden – spesifikke ting som den første smokken, ultralydbilder, etc. Når det er sagt, kan jo minnerammen/minnetavlen fylles med hva enn du vil.

Dette trenger du:

Lim – evnt dobbeltsidig teip. Dette til å feste de ulike småtingene på tavlen eller rammen du har valgt ut.

En slags tavle eller ramme – vet at mange bruker Ikea-bilderammer som er ekstra tykke. Jeg har brukt både en tavle kjøpt på bokhandel, og et helt vanlig lerret.

Den første smokken, ultralydbilde, de første tøflene, kanskje til og med det første babyantrekket eller kjolen? Det er så mange muligheter for hva man kan bruke.

Eventuelt klistremerker (Nille og bokhandlere har masse forskjellig) saks, og glansbilder (Okei NÅ følte jeg meg gammel)

⭐💙🍼👶🏻📘📎

Jeg er så trøtt at jeg snart sovner her, så jeg får komme meg i seng før jeg skal tilbake på skolen i morgen og barna i barnehagen. I tillegg til blogginnlegget jeg holder på med som jeg nevnte innledningsvis, tenkte jeg også at jeg i morgen kunne fortelle dere litt om hvordan uken vår ser ut foreløpig, og noe om hva vi skal finne på og gjøre denne uken. Ønsker at dere får en grei mandag i morgen, og håper dere har det fint 😊

4 kommentarer

Siste innlegg