HAPPY HALLOWEEN FRA OSS!

Happy Halloween, alle sammen!

Så ut til at det var mange som feiret halloween i helgen, men her har vi valgt å vente til den faktiske datoen for halloween, nemlig i dag! Jeg hadde noen kostymer liggende her hjemme, så vi måtte selvfølgelig knipse noen bilder i dem. Ingen av guttene skjønner helt dette med halloween enda, naturlig nok når de ikke er så store enda – så vi har valgt å droppe å gå Halloween ute, og har heller ha en koselig liten feiring her hjemme med mandariner, oransje gele, og godt drikke. Og siden barna elsker å kle seg ut, måtte vi selvfølgelig få til det også! Leo er en kylling i dag, og Noah er en liten hund (dalmatiner). Haha!

Jeg har sett så mange voksne den siste tiden som klager over den “nye” tradisjonen med halloween – som innebærer å gå fra dør til dør og be om godteri. Det ser ut som at denne tradisjonen er kommet for å bli, enten man liker det eller ei, og da kan man velge å delta, eller å la være. Verre er det faktisk ikke! For meg er ikke denne tradisjonen ny, med tanke på at jeg har vokst opp med dette. Jeg husker fra jeg var liten hvor morsomt jeg synes dette var, så å bidra til at andre barn også får en morsom halloween-feiring ved å dele ut godteri om noen skulle dukke opp på døren vår, gjør jeg med stor glede.

Håper dere får en veldig fin halloween. Kos dere!

6 kommentarer
    1. Ny oppdatering på klementiner/mandariner, nå er visst mandariner tilbake igjen og det er umulig å vite om vi spiser klementiner eller mandariner:) mandarinene er ikke hva de engang var, full av stein😀 det er jo er en artig liten funfact👍🏻

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg