HADDE IKKE KLART DET UTEN DEM!

Hei alle sammen! Tenk at det er torsdag allerede, det sliter jeg litt med å forstå. Ukene nå frem mot jul er både hektiske og slitsomme, men veldig morsomme. Dessuten er det desto bedre å ta juleferie når tiden er inne for det, om man har hatt noen harde uker i forveien! For øvrig skal jeg innrømme at jeg er bittelitt misunnelig på de som slipper å ha matteprøve i morgen, for eksempel. Men mye handler om hvilken innstilling man har, så jeg kan ikke tillate meg selv å grave meg ned i negative tanker!

Etter jul er det nytt år, et nytt år for bloggen som kommer til å bli stort. Og første semester av mitt første år på VGS vil være unnagjort! Herregud, jeg gleder meg sånn. Akkurat nå er det litt unntakstilstand her hjemme, så bloggen har blitt nedprioritert til de grader de siste dagene. Guttene er syke om hverandre, og en av dem har vært syk av og på i over tre uker.. Haha, skulle ønske det var en dårlig spøk! Derfor har jeg vært nødt til å prioritere skole + barna den siste tiden, naturlig nok. Men jeg får helt vondt i magen av å føle at jeg skuffer alle dere fine lesere som klikker dere inn hver eneste dag, for bloggen vil alltid være viktig for meg. Så, – se frem til 2019 med meg – for det tror jeg muligens blir både mitt og bloggens beste og mest spennende år på lenge ♥

Nå måtte jeg nemlig bare innom for å oppdatere dere litt! Jeg kastet i meg noen veganske pølser til kveldsmat nå nettopp etter at barna la seg – det ble med andre ord en ekstremt lettvint middag i dag, og nå har jeg laget meg kopp sort kaffe. Jeg drikker aldri sort kaffe en gang, men i dag gjør jeg tydeligvis det. Ellers sto jeg opp 05.00 i dag tidlig og har på mange måter hatt en normal hverdag, men fikk hentet barna veldig tidlig i barnehagen og det gjør selvfølgelig alt ting litt bedre. Jeg har også fått gjort noen småting som å begynne å handle de første julegavene og planlegge desember – og så har jeg stresset en del. De rundt meg sier alltid at jeg ikke må stresse så mye. Hvordan går det an å la være, lurer jeg på? Haha!

Det er klart det er en ekstra belastning når Leo og Noah er såpass mye syke som de har vært i det siste, men når alt kommer til alt, så hadde jeg ikke klart noe av dette uten dem. Støtten de gir meg, de gode klemmene, og kjærligheten de viser meg hver eneste dag. Vi har alle gode og mindre gode dager, men på grunn av dem våkner jeg alltid om morgenen med følelsen av at jeg ikke aner hvor heldig jeg er!

8 kommentarer

Siste innlegg