VERDENS BESTE STOREBROR

Vi har hatt en særs avslappende og rolig lørdag i dag. Brukt litt ekstra tid på å sitte inne og kose oss, se på film og leke. På dager som dette, skulle jeg ønske at guttene var like gamle og at minstemann også kunne snakke masse med storebroren sin og meg. Men den tid kommer – så det trenger jeg jo i så fall ikke vente noe særlig lenge på.

Det er altså så nytt, merkverdig og gøy å sitte og kunne føre en samtale med min største skatt. Det er nesten noe litt surrealistisk ved det hele – og noen av dere synes sikkert det er rart at jeg enda føler det sånn, siden størstemann naturligvis har snakket en stund. Men når man kommer dit at man kan snakke om så mye, le sammen, forstå hverandre på en måte man ikke har gjort tidligere.

Det er altså så rart. Dette lille mennesket som jeg har skapt, og nå kan vi plutselig være sammen med på en helt ny måte enn tidligere. Han vitser og tuller med meg og kan fortelle om det han har opplevd når jeg ikke har vært tilstede, og i dag kom vi innom temaet venner.

“Mamma, vet du hvem bestevennen min er?”

“Ja, er det kanskje en av mange vennene dine fra barnehagen?” jeg ramser opp mange navn av de han alltid pleier å leke med, og han bare rister på hodet.

“Nei, for bestevennen min er broren min Noah” ♥

8 kommentarer

Siste innlegg