DET HAR SKJEDD SÅ MYE PÅ KORT TID!

God kveld alle sammen! Her er jeg omsider endelig kommet oss hjem etter en ganske lang dag. I går ble jeg overrasket av min mor, som nok en gang klarte å alliere seg med mine nærmeste her i Larvik og lure meg trill rundt med et overraskelsesbesøk – like etter at gårsdagens blogginnlegg ble publisert faktisk. Jeg la meg på sofaen og holdte på å sovne, da barna plutselig kommer hjem tidligere enn vanlig (som jeg ikke tenkte noe spesielt over i det hele tatt) før mamma plutselig dukker opp hun også. Siden da har det vel egentlig gått i ett, og det har skjedd vanvittig mye på kort tid.

Vi dro rett ut på en kort handletur sammen i går kveld etter at hun hadde kommet frem, før vi dro hjem til leiligheten igjen og la guttene og jeg fikk jobbet litt med skolearbeid. Deretter var det relativt tidlig opp i dag før jeg dro på skolen, mens mamma tok med seg guttene til min oldemor her i Larvik. Da jeg var ferdig på skolen var det noen ærend + legetime og diverse, før vi fant ut at vi skulle ta oss en tur på IKEA med barna – da jeg manglet noen småting til barnerommet til Leo og Noah. Det er jo litt tid å kjøre dit, men mamma ville mer enn gjerne ta oss med – så da takket jeg gledelig ja. Så har vi spist litt ute og er endelig tilbake hjemme nå. Denne dagen ble definitivt ikke slik jeg hadde sett for meg på forhånd da jeg bare trodde det skulle bli en helt ordinær onsdag, men det har vært kjempehyggelig og jeg er så fornøyd med det jeg fikk kjøpt til det snart ferdigstilte barnerommet her hjemme. En veldig fin dag ♥

Beklager bildekvaliteten i dag, jeg ser at den ikke ble den beste – det grunnet at bildene ble tatt i en fei fordi jeg glemte å ta bilder underveis og at lyset ikke var det beste. Jeg glemmer hvor kaos det er å ha med barna på steder som for eksempel IKEA, så fokuset var utelukkende på å overleve turen. Det blir så kaos og stressende at hjelpes meg – men veldig gøy å se tilbake på i etterkant og le av situasjonene som oppstår. Heldigvis, for jeg gikk ikke gjennom hele det varehuset med to hyperaktive barn uten å kunne le av det i etterkant, altså. Haha! Ønsker dere alle sammen en fin kveld videre!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg