EN SPENNENDE TID I VENTE…

God lørdag alle sammen ♥

Jeg har akkurat regnet med til at vi trolig har 4 prøver igjen på skolen før jul! Det høres sikkert ikke så mye ut, men jeg ble ganske stresset med en gang fordi jeg vet hvor mye jeg må jobbe med det for å kunne si meg 100% fornøyd med resultatene. Jeg håper dere har det fint nå de siste dagene før desember er i full gang, for jeg regner med jeg ikke er den eneste av oss som får en ganske hektisk desember måned i vente. Men så koselig det skal bli å feire jul her i Larvik i år! Jeg ser skikkelig frem til julen og nyttårsaften – og så tenkte jeg å få laget en vlogg i romjulen også. Mange som har etterspurt vlogs i det siste, jeg har lovd et par blogglesere å lage allerede så jeg er nødt til å holde ord. Og jeg har jo lyst! Tiden strekker bare ikke helt til i hverdagen, derfor må jeg utnytte det når jeg har litt fri fra skolen.

Akkurat nå har jeg fått min bedre halvdel på besøk, da vi skal ut en tur sammen i kveld på en aldri så liten bursdagsfeiring. Guttene mine sover derfor hos en farmor som har gledet seg stort til å få to barnebarn på besøk i dag. Når jeg ser gleden mellom besteforeldre og Leo og Noah – klarer jeg ikke annet enn å glede meg skikkelig selv til den dagen jeg kanskje får barnebarn. Det virker som en helt fantastisk ting å få oppleve, å se barna sine få barn og få ta del i det.

Tilbake til overskriften – det er utrolig mye spennende som skjer bak bloggen. Etter jul og når det nye året er i gang – kommer bloggen min til å bli betraktelig mer personlig igjen. Jeg er klar over at den har vært tidvis upersonlig den siste tiden. Som jeg snakket om på Snapchat (@Mammasom16) her om dagen, så har det å være personlig på bloggen vært noe som har begrenset seg selv en ganske god periode nå – siden det enkelt og greit har skjedd mye i privatlivet som jeg ikke har hatt mulighet til å si til dere. Så for å unngå typiske “Blogger som sier A men ikke B-scenarioer” har jeg heller valgt å la være å si noe i det hele tatt og flytte fokus over på andre ting. Jeg kommer til å starte litt på nytt med bloggen etter jul, og jeg gleder meg så utrolig mye til det spennende som skal skje – og som jeg er så heldig å få dele med dere på veien! Tror ikke dere aner hvor vanskelig det har vært for meg å ikke si noe om enkelte ting. Når det skjer noe stort i livet mitt, og jeg har fått delt gleden med familie og venner – er faktisk bloggen neste på lista. Da sitter jeg gjerne og gleder meg til skrive om det i forkant.

Som blogger er det nok lett å se seg litt blind på tall, lesere og statistikk. Bak tallene sitter det jo mennesker, nettopp dere. Det er helt sprøtt og tenke på noen ganger, for man blir som sagt blind på tall. Jeg har alltid følt og føler fremdeles at det bare er familien min og venner som leser bloggen min. Haha! Men det er det jo ikke. Det er alle dere også, og det betyr så mye for meg å ha muligheten til å blogge for dere hver dag. Jeg elsker selvfølgelig å skrive, ta bilder og finne på nye ideer til bloggen – men bloggen ville aldri vært den samme uten dere.

Det er fortsatt litt småkaotisk her hjemme nå.. Jeg har vært så lat hittil denne helgen – håper jeg ikke er den eneste?! Har selvfølgelig vært noe ute med barna, men også ligget store deler på sofaen og spist godteri, is og taco. Har spist så mye is i det siste at nå har jeg fått helt avsmak – og det skal litt til altså! Haha! Nå håper jeg dere får en kjempefin lørdagskveld videre, så snakkes vi mer i morgen. Tusen takk for at dere leser ♥ 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg