10 PERSONLIGE SPØRSMÅL

Hei dere! Haha, jeg har vært så slakk i dag at det er nesten pinlig å innrømme. Etter jeg var ferdig på skolen tidlig i dag dro jeg hjem, ryddet litt i leiligheten, gjorde skolearbeid, spiste lunsj og så la jeg meg til å sove. De siste dagene har jeg vært helt knallrød i øynene fordi jeg har fått alt for lite søvn, og tross at jeg ikke har mulighet til å legge meg noe særlig tidligere i hverdagen enn hva jeg gjør nå – så får jeg i det minste utnytte det en gang i blant når jeg slutter tidlig på skolen. Ja ja, ingen dør vel av litt lite søvn en periode! Det er jo fordi jeg er veldig dedikert som både mamma, blogger og elev (rart å si enda, selv om det er flere måneder siden jeg begynte på skolen igjen!) og da er det natterstimene det kan gå litt utover. Det tåler jeg!

I dag tenkte jeg å svare på en 10 personlige spørsmål og svar mal, som til stadighet går som en farsott i Blogg-Norge. Det er en stund siden jeg har svart på en sånn selv nå, så da tenkte jeg det var på tide igjen ♥

1. Syns du det er ok å være venner med ekser? Absolutt. Ikke sånn at man nødvendigvis trenger å ha regelmessig kontakt, men at man tåler trynet på hverandre om man skulle gå forbi vedkommende på gata – det er jeg absolutt for. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke har noen hat-forhold til noen av eksene mine. Det tror jeg bare gjør vond verre i etterkant. Til syvende og sist har man en gang vært veldig glade i hverandre, kanskje tilbrakt mye tid sammen og betydd noe for hverandre. At man ikke gjør det nå lenger, betyr ikke at man trenger å være fiender eller at man må hate hverandre. Man kan prøve å være litt voksen, og se på forholdet som noe fint man hadde sammen en gang – men at man nå har gått videre på hver sin kant. 

2. Er du religiøs eller spirituell? Jeg er ikke religiøs, nei! Jeg er som jeg har skrevet tidligere oppdratt kristen, da. Når det kommer til alt annet spirituelt – gjenferd, aliens og hele den pakka der er ikke noe jeg tenker så mye på. Dessuten synes jeg tanken på at det finnes for eksempel romvesen er like ekkel som om det ikke skulle fantes – for da er vi jo i så fall helt alene i hele universet og det er hvert fall creepy.

3. Hva får deg til å gråte? Hva er det jeg ikke gråter av? Haha.. Jeg er veldig lettrørt som dere vet, og det skal egentlig ganske lite til før jeg gråter. Med det sagt, jeg er ikke noen vandrende følelsesmessig vrak.

4. Hva får det siste du kjøpte? Noen kjempefine og gode vintersko til 3-åringen – det er så viktig med gode sko til de små 👞 Skoene jeg snakker om er riktig nok ikke de på bildet under, da dette var vårens joggesko!

5. Skulle du ønske du var berømt? I så fall – på hvilken måte? Nei, jeg skulle så absolutt ikke ønske at jeg var berømt. Da ville jeg nok i så fall ønsket meg kun den ene delen med å være berømt som innebærer å være flink i noe – flink til å synge, flink skuespiller eller noe sånt. Ikke hele å-være-skikkelig-kjent-pakka.

6. Hvem ville spilt deg i filmen om ditt liv? Jeg vet ikke, Jennifer Lawrence kanskje? Siden det tilsynelatende er så mange som synes jeg ligner på henne. Jeg forstår ikke at noen av dere synes det – men det er litt morsomt.

7. Hvordan er kostholdet ditt, og hva er favoritt-matretten din? Jeg tror kostholdet mitt er ganske bra – sånn jevnt over? Rent bort sett fra at det har blitt en del sjokolade i det siste. Jeg elsker riktig nok grønnsaker, sunne smoothies etc – så da er det kanskje enklere å velge sunt, sammenliknet med noen som ikke er så glad i grønnsaker og er kresne generelt når det kommer til mat. Min favorittrett er alt som har med pizza, pasta og taco å gjøre 🍕 Og lapskaus! Det er seriøst undervurdert!

8. Hva har vært ditt flaueste øyeblikk? Det har jeg skrevet et blogginnlegg om – og det kan du lese HER!

9. Hvis du hadde nok penger til å ikke måtte jobbe, hva ville du drevet med? Jeg ville fremdeles blogget og gått på skolen, slik jeg gjør fra før. Jeg elsker bloggingen og tror ikke allverdens penger eller en eller annen lotto-gevinst kunne klart å ta fra meg den gleden det gir meg. Skolen og utdanning ville jeg nok også fullført uansett – men det er kanskje lettere å gjennomføre om man vet at kontoen er stappfull med penger uansett hvordan det går? Haha! 

10. Fortell livshistorien din i korte trekk! Oi, det må bli veldig kort i så fall! Født i en liten by som heter Gjøvik, vokste opp der sammen med mamma, pappa og mine to søsken – en store- og en lillesøster. Hadde en kjempefin oppvekst i Gjøvik! Jeg var for øvrig veldig psykisk syk en periode. Hadde kjempegode venner og en fin familie. Hadde noen trøblete ungdomsår og et par kjærester i de tidlige tenårene. Deretter ble jeg sammen med barnas far som 15-åring. Flyttet til Larvik som 16-åring, alene og på hybel. Ble gravid. Begynte å blogge. Ble toppblogger. Ble mamma. Fikk deretter et barn til et år senere. Ble slutt med barnas far. Begynte på skolen igjen, og fortsatte bloggingen. Og nå sitter jeg her ♥

Forresten må jeg dele verdens kjipeste nyhet med dere helt på tampen her! I dag hadde jeg gledet meg stort til å hente pakken min fra Nelly med kjoler (Nelly vet dere – obligatorisk for oss bloggere) jeg hadde skaffet meg to kjoler til juletiden som er i vente nå, og endelig i dag fikk jeg pakkene hjem og skulle i gang med å prøve kjolene. Av gammel vane bestilte jeg da kjoler i den minste størrelsen de har på lager, siden det alltid har vært den størrelsen jeg har brukt. Men siden i sommer har jeg jo gått opp 10 kg – og har gått fra å være undervektig til å bli normalvektig. Så da passet selvfølgelig ikke noen av kjolene! Haha! ER det mulig? Blir oppgitt av meg selv. Jeg fikk presset på meg begge to men det så altså såpass ille ut at kjæresten og jeg brøt fullstendig sammen i latter. Hva skal man si, hele greia er så utrolig kjip – for jeg hadde gledet meg til å vise dere juleantrekkene til både meg selv og barna i dag! Samtidig var synet av meg i de kjolene så hysterisk morsomt at det nesten var litt… verdt det. Litt selvironi må man ha! 

Ha en fin kveld videre! Gleder meg til å skrive mer til dere i morgen ♥

2 kommentarer
    1. Har du presangtert ungene for kjæresten allerede?? Er de aldri hos sin far? Du har de jo hver helg😊 eksem du er sammen m eller?👍😊👍

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg