40 SPØRSMÅL OG 40 SVAR!

1. Tre ord om meg: Omsorgsfull, utadvendt og åpen.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å slumre.. Jeg vet, det er ikke bra. Dessuten blir man bare trøttere jo lenger man holder på med slumringen. Etter et par slumringer er jeg for øvrig våken og da er det første jeg gjør å sjekke guttene mine, og dersom de ikke har våknet enda går jeg på badet og ordner meg før jeg vekker dem.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Radio kan jeg faktisk ikke huske sist jeg hørte på..?

4. Jeg gleder meg til: Sommerferie, påsken med barna og Fredrik, til neste helg når Leo skal få feiret barnebursdag med vennene sine OG til livet fremover generelt.

5. Klesskapet mitt er fullt av: Alt for mye klær! Tror ikke dere kan fatte og forstå hvor mye klær jeg faktisk har, for det er så vidt jeg forstår det selv. Fredrik mener bestemt at fra nå av må jeg gi bort/kaste to plagg for hvert nye jeg kjøper, og jeg vet det er fornuftig men jeg klarer ikke å holde meg til det. Jeg pleier egentlig ikke shoppe så ofte lenger, nettopp fordi jeg har alt for mye i skapet mitt. Kanskje jeg rett og slett bare må skjerpe meg litt og få det gjort, enda hvor vanskelig jeg synes det er å kvitte meg med ting.. Fredrik mener jeg kan melde meg på ekstreme samler på bakgrunn av klesskapet mitt, så det sier jo i grunn sitt.

6. Når jeg skal pynte meg: Går jeg virkelig all in med både antrekk, sminke og hår.

7. Jeg har medlemsskap: På Netflix, viaplay, og samtlige andre streaming-sider.

8. Nettsider jeg besøker daglig: Bloggen min, VG, Tv2.no, babyverden.no, mail… Mange, med andre ord.

9. Jeg føler meg best: Når jeg er med venner og familie.

10. Kjærlighet er: Så fint, men likevel så vanskelig.

11. I baren bestiller jeg: Øl. Drinker er ikke egentlig noe for meg.

12. I vennegjengen er jeg: Uten tvil mammaen! Haha!

13. I familien er jeg: Den som elsker å diskutere, og den som liker å planlegge koselige ting å finne på sammen.

14. Jeg kan ikke leve uten: Familien min og internett.

15. Barn er: En del av meningen med livet, og noe jeg er ekstremt takknemlig over å få ha i livet mitt.

16. Om natten: Sover jeg, og våkner kun hvis barna våkner. Aldri ellers! Ved mindre jeg er syk, da. Veldig rart. De fem første alarmene som går av om morgenen enser jeg ikke en gang, men om barna våkner og gråter i løpet av natten er jeg den første som våkner.

17. I vesken har jeg: Akkurat nå har jeg mac, mobillader, ørepropper, leppestift, bankkort, penger, bleier, barneleker (som barna har lagt der, av en eller annen grunn) og antibac.

18. Trening er: Noe jeg er veldig glad i, og som jeg gjerne skulle hatt enda mer tid til i løpet av en dag.

19. Politikk er: Så viktig! Jeg synes det er både interessant og viktig å lese mye om politikk, men jeg sliter skikkelig med å finne et parti som jeg føler jeg er veldig mye enig i. Etter min mening er det så mange partier som har så mye dumt å komme med at det er på grensen til latterlig. Så når man først skal stemme på et parti ved valget, er det nesten som pest VS kolera. Bare min helt ærlige mening der altså.

20. I kaffebaren bestiller jeg: Frappe laget på soya med vaniljesmak og ekstra kaffe. Eller iskaffe laget på soya.

21. I vår skal jeg unne meg: Ny seng! Faktisk ikke unne meg egentlig, vi er nødt til å kjøp ny da den gamle er for stor i bredden for det nye soverommet til Fredrik og meg. Er så flink til å unne meg ting i utgangspunktet, at det holder lenge!

22. I nattbordskuffen har jeg: Ingenting, da jeg ikke har nattbord.

23. På kjøkkenet er jeg: Flink, om jeg får si det selv. Jeg er veldig glad i å lage mat, men jeg roter dessverre veldig mye og er ikke så flink til å rydde opp etter meg. Så akkurat der kan jeg jobbe med meg selv og bli bedre, merker jeg.

24. Jeg er dårligst til: Å holde orden på tingene mine! HVORFOR er jeg et sånt kaos-menneske? Finnes det noe kurs som kan hjelpe meg til å bli et bedre ordensmenneske? Det trenger jeg.

25. Jeg er flinkest til: Å ta vare på de rundt meg og ikke minst bry meg. Jeg er også flink til å få til det jeg bestemmer meg for å klare, takket være mye viljestyrke og kanskje litt flaks.

26. Jeg elsker: Lukten av skyllemiddel (!) å gå på matbutikken og det å skrive.

27. Jeg ønsker å bruke min posisjon til: Akkurat nå? Knuse myten om at de som får barn tidlig aldri “kommer seg noen steder” og ikke kan få seg utdanning. Ellers ønsker jeg å bruke posisjonen min til å inspirere andre, og forhåpentligvis være med på å bidra til at unge mødre ikke må møte så mange fordommer i fremtiden.

28. Jeg beundrer: Alle mennesker som gjør noe, lite eller stort, for å gjøre verden til et litt bedre sted.

29. Når jeg jobber: Er jeg konsentrert og trenger fullstendig ro! Forstyrrelser gjør meg rett og slett ordentlig irritert, spesielt om jeg driver med noe viktig.

30. Min verste uvane: Mobilavhengighet og evig tidsoptimist. Trenger jeg å si mer?..

31. Jeg brenner for: Miljøet vårt og dyrevern, uten tvil. Å hjelpe de som lever på flukt er også noe som står hjertet mitt veldig nært og en dag håper jeg at jeg kan dra ned til en flyktningleir for å jobbe som frivillig i noen uker. Det er en drøm!

32. Jeg tror på: Karma, uten tvil. Ikke reinkarnasjon-karma i den forstand, men at man får igjen noe av den energien man gir ut – på godt og vondt. Jeg synes også det er vanskelig å tro på at menneskeheten kun lever på grunn av tilfeldigheter, på en ball ute i  et verdensrom som er uendelig stort. Uten at jeg skal begi meg ut på hele den diskusjonen om hvorfor vi lever her og hvordan vi havnet her.

33. Du visste kanskje ikke at jeg: Elsker å spille Playstation og synge karaoke? Og at jeg kan skrive på pcen i blinde? Sistnevnte kommer veldig godt med på skolen når jeg skal ta notater, kan dere tro. Kan det kalles en yrkesskade? Haha!

34. På kvelden: Jobber jeg best og mest effektivt, samt så prøver jeg å gjøre alt jeg ikke rekker i løpet av dagen hvor barna er våkne!

35. Som kjæreste er jeg: Alt for snill! Jeg er veldig omsorgsfull og elsker å ta godt vare på kjæresten min. Selvfølgelig har vi alle mindre gode sider, men jeg føler virkelig at jeg er en god partner.

36. Når jeg har fri: Sover jeg lenge, spiser masse mat og ser en bra film. Og tar en joggetur, om anledningen byr seg. Jeg liker også å bruke fridagene mine på å besøke familiemedlemmer jeg ikke har sett på en stund, eller møte venner.

37. Noe av det beste jeg vet: Er å ligge i solen om sommeren og høre barna mine som ler i bakgrunnen.

38. Det er lov å lyve hvis: Jeg føler det er så hinsides tabu å snakke om å lyve? Tross det faktum at forskere påstår at vi i gjennomsnitt forteller 12 løgner om dagen, eller noe sånt. Jeg kjenner meg oppriktig talt ikke igjen i det tallet, men at man kan dra en hvit løgn i ny og ne, er noe jeg synes er innafor dersom man lyver for å beskytte andre og ikke seg selv.

39. Om fem år er jeg: 25 år og forhåpentligvis godt inne i studiene mine – godt etablert og kanskje har jeg fått mitt siste barn. Hvem vet. Håper jeg er lykkelig og lever godt.

40: Akkurat nå: Sitter jeg i sengen og blogger for dere med Fredrik som spiller Playstation ved siden av meg, sliten som bare det men klar for en dag i morgen på sykehuset. Nå må jeg for pokker meg bli frisk!

Jeg lånte denne spørsmål-listen fra bloggen til flinkeste Kristin Gjelsvik! Håper alle sammen har hatt en god torsdag, jeg gleder meg til vi kan snakkes mer i morgen ❤️

6 kommentarer
    1. Har du sett serien til Marie Kondo på Netflix? Den fikk i alle fall meg til å ønske å rydde i skapet. Elsker å kunne gi videre til mine mindre kusiner (o.l), som gjerne ikke har eldre søsken. Spesielt siden jeg husker for gøy jeg selv syntes det var! Da får plagget nytt liv og jeg kan enda se det🙈 (hadde forresten elsket et innlegg/video om det om du bestemmer deg for å rydde bort fra skapet. Tror jeg ble litt «miljøskada» av det programmet så nå sitter jeg støtt og stadig på YouTube og ser andre rydde)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg