FÅ GAVEKORT PÅ 1500,-

Annonse – Bokklubben barn

God søndag alle sammen ♥

Her kommer det nyeste tilbudet mitt! Du kan nå få et gavekort på hele 1500 kroner når du melder deg inn som medlem i Barnas Egen Bokverden!  Så jeg kan jo fortelle litt om hva jeg valgte meg når jeg meldte meg inn og fikk et gavekort på 1500 tidligere i år:

– Drikkeflaske til barn fra S’well med dinosaurer på

– Drikkeflaske til barn fra S’well med elefantmotiv

– Blafre matboks med dyremotiv av rådyr og kanin

– Blafre barnehagesekk i marineblå

– Bok: Thomas toget

– Bok: Brillebjørn blir henta i barnehagen

– Bok: Dinosauren BØ

– Bok: Den veldig travle edderkoppen

– Bok: Lek og lær før skolestart (ikke med på bildet)

Du kan altså selv velge hva du vil i velkomstpakken din med dette tilbudet, så lenge det ikke overstiger gavekortet du da får på 1500 kr. Om du vil ha akkurat det samme som hva jeg valgte som velkomstpakke, eller noe helt annet – helt opp til deg. Du kan velge i både småmøbler (som feks nattbordslampe til barn, gyngehest osv), barneleker, babyleker, drikkeflasker og masse annet. Og selvsagt barnebøker! Dette passer perfekt for deg med barn i alderen fra 0-10 år, siden de har så mye forskjellig du kan velge mellom som passer barn i ulike aldersgrupper. Det er så mye å velge i og er virkelig verdt å sjekke ut! (Du kan forresten trykke på banneret nederst i dette blogginnlegget for å se hva du kan velge i)

Som alltid forteller jeg dere alt dere trenger å vite før dere melder dere inn, det inkluderer også det som vanligvis ville blitt skrevet med liten skrift. Her er informasjon om medlemskapet:

• Det eneste du betaler for å få velkomstpakken din sendt hjem til deg er portoen på 169 kroner!

• Som medlem får du tilsendt såkalte hovedbøker. Dette er ikke så ofte, men for å få et helt gratis medlemskap må du avbestille hovedbøkene innen avbestillingsfristen – altså dersom du ikke ønsker å få dem tilsendt. Det er uproblematisk og fort gjort, kan gjøres på nettsidene deres eller via sms, ordretelefonen, eller via Bokklubben-appen. Avbestiller du hovedbøkene, får du altså et helt gratis medlemskap. Gjør du ikke det, får du de tilsendt men til en rimelig penge. Har du glemt å avbestille hovedbøkene, kan du også bare returnere (men du må da betale frakt for å sende tilbake)

• Det finnes ingen kjøpeplikt som medlem i Bokklubben barn, men du binder deg som medlem i et år. Det betyr i praksis ingen ting siden du ikke trenger å kjøpe noe som medlem, men du må da som allerede sagt huske å avbestille hovedbøkene via SMS, nettsidene deres, eller med Bokklubben-appen – om du ønsker et gratis medlemskap.

• Når du har meldt deg inn får du får også tilsendt klubbens medlemsblad helt gratis ca. 20 ganger i året. I medlemsbladet får du en fyldig presentasjon av hovedbøkene og mange gode medlemstilbud på uendelig med bøker på nettsidene deres, som du kan kjøpe som medlem. Store avslag på barnebøker man kanskje ellers ville kjøpt for en dyrere pris på bokhandelen uansett (har selv sett barnebøker til blodpris i bokhandelen, som er billigere på nettsidene til bokklubben barn!) Du får også alltid fri frakt på bestilling av bøker på nettsidene deres, som medlem! I tillegg får du allitd 5% bonus på alle kjøp av bøker på nettsidene deres, og en gratis bok i året.

Klikk på banneret under for å melde deg inn! Du kan også klikke på banneret om du er litt nysgjerrig og har lyst til å sjekke ut tilbudet! Så ønsker jeg dere en veldig fin dag videre ♥

2 kommentarer
    1. Kjempeflott tilbud <3 Var selv medlem i Bokklubbens Barn som lita hente, og nå melder jeg inn barnebarnet mitt via deg..

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg